單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日又遇返個個男人

前一篇

佢一見到我就係咁問我做咩唔打比佢= ="
我話無咩事做咩打比佢
佢就話佢日日去7仔到等見到囡囡
真係
愛與包容 良性互動 理性分析 多角度思考 感謝偉大的媽媽 媽咪我愛你-3-~袋錶與神兵-.-"~

禁止訪問

好媽媽勳章

Re: 今日又遇返個個男人

大宅

小心~小心~

男爵府

唔好意思, 我直講我的經歷....
個衰佬無事獻恩勤, 懶係關心我倆母子....
然後就好有雄圖大計咁........
..........結果.........原因只有一個.....
准備問你借錢!!!!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

信媽 寫道:
唔好意思, 我直講我的經歷....
個衰佬無事獻恩勤, 懶係關心我倆母子....
然後就好有雄圖大計咁........
..........結果.........原因只有一個.....
准備問你借錢!!!!!!!

agree......唔好中佢計呀

民房

影子,

雖然我唔知o個個男人有咩企圖,但係咩都好啦,小心為上!!

wingi

複式洋房

個日我媽咪去買奶
叫我唔好入去
走左去遠d的地方等佢
咁我地又同7仔d人幾熟
阿靚仔話個個男人岩岩走左無耐
仲好嬲咁話搞到佢都無得同囡囡玩

今日媽咪出完街返黎
又係樓下買奶
佢地見到我媽咪 但係就無叫我媽咪
我媽咪全程比個背影佢地睇
我媽咪仲聽到佢地用英文講話"婆婆係到"
依家要避左7點-9點幾的時間唔好落7仔 :-|
愛與包容 良性互動 理性分析 多角度思考 感謝偉大的媽媽 媽咪我愛你-3-~袋錶與神兵-.-"~

珍珠宮

好媽媽勳章

影子 ,
佢好似"步"緊你同你亞囡渦!~
我pm左留言比你呀!你12月19號得唔得閒?

民房

好耐冇見啦~影子~~~
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/crystal_cheng_2000/album?.dir=4d00&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//hk.photos.yahoo.com/ph//my_photos
我隻肥豬既新相呀~~我d朋友話佢好似<蔥蔥>呀~~哈哈

複式洋房

maggielau0705,
回左pm比你啦~

cici20,
你寶貝笑得好可愛呀~~~~~~~
我就唔覺得佢似"

複式洋房

cici20,
你影左咁多相
去babyhome申請個免費網頁啦
上載d相上去好簡單嫁咋
你去下我個網頁到睇下啦~
家姐個fd拎返陪相機影女友
我好耐無同囡囡影相lu :-(

民房

乜個男人咁煩嫁~~~~
打999拉佢啦~~~~~你住邊嫁~
7仔個靚仔真係咁靚仔?.?
好想見識下~~~~

複式洋房

真係幾靚仔嫁 仲幾高添 係土瓜灣咋
最初見到佢係7仔做
仲係到諗點解會有個咁靚仔的少年做7仔???
原來係太子爺 岩岩讀完書幫阿媽手
家下細佬係到做part-time咪熟左d
間唔中會傾下計咁
囡囡日日都要入去搵靚仔哥哥
我都好耐無去7仔lu :-(

民房

下次等我去下睇下係咪真係咁靚仔先~哈哈~~
我都要搵個靚仔調劑下呀~~
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/crystal_cheng_2000/album?.dir=4d00&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//hk.photos.yahoo.com/ph//my_photos

首頁

尾頁

跳至