在職全職

跳至

首頁
34567...56

尾頁

伯爵府

Re: 將軍澳年輕媽媽聊天空間~part II

tracyfo 寫道:
我都係返跟工...^^

你地做咩架?
你地既小朋友幾大啦

我就
大仔2歲半返跟N1
細仔10個月大..

我做a/c~
我有兩個囡~
一個5歲~一個3歲半~

伯爵府

SandyHung 寫道:
lan_lan_tai~

哦!原來如此!
一個好ge工人真係可遇不可求ga!
好似我咁,我仔仔宜家3歲,我喺頭2年間換咗4個工人,白白浪費咗我4萬幾蚊,宜家呢個工人喺係呢度認識一個好好好agent 先至揾到!

2年間換咗4個工人~~~

伯爵府

lan_lan_tai~

唔係呀! 我個agent係唔做underpaid架!
事原我pm咗我個agent比dBK媽咪,點知我個agent太正直啦,唔肯幫佢哋做underpaid,咁嗰d媽咪就係網上亂寫,再加埋 d扮BK媽咪ge agent 喺喥加鹽加醋。 唉!總之喺呢喥小心d呀! 好多媽咪有問題ga!

好驚呀~~~

伯爵府

妙兒 寫道:
hello sandy,
miss you呀!

淨係同sandy say hi~
我嬲呀~~~

複式洋房

Hello ElaineHo73, long time no chat la... I am Kowbie.chai's mum................

Just say "HI"

伯爵府

Kowbie.Chai 寫道:
Hello ElaineHo73, long time no chat la... I am Kowbie.chai's mum................

Just say "HI"

Hello~
我又比你搵到~~
christmas 個 party 你去唔去?

複式洋房

Sure la..........How about you???

別墅

lan_lan_tai

我既情況同你差唔多, 自從阿女出世之後我同奶奶既關係都差左好多. 可能因為我係佢屋企坐月, 你知啦, 生完之後情緒唔係甘好, 加埋阿女係我第一個BB 所以我好緊張, 果時係奶奶到坐月, 真係辛苦到爆.. 所以我同老公講如果生第二個, 必定唔會係奶奶到坐月

子爵府

morning! :lol:

子爵府

carriegary~

點解你會喺奶奶喥坐月架?
你媽咪冇嚟take care你?

carriegary 寫道:
lan_lan_tai

我既情況同你差唔多, 自從阿女出世之後我同奶奶既關係都差左好多. 可能因為我係佢屋企坐月, 你知啦, 生完之後情緒唔係甘好, 加埋阿女係我第一個BB 所以我好緊張, 果時係奶奶到坐月, 真係辛苦到爆.. 所以我同老公講如果生第二個, 必定唔會係奶奶到坐月

子爵府

elaineho73 寫道:
[quote]
[quote]

我都係今年受到呢個機制攪到好煩既人~ :-( :-(

咁點解你唔早d做攪屎棍ar? [/quote]

有時有d野係我地控制唔到ga~
尤其政府既政策~
我地可以做d乜~ [/quote]

我始終覺得如果我哋唔做d嘢出嚟表示吓 就等於認同政府! 同埋 我希望政府了解吓我哋每一個階層ge不滿。

伯爵府

Good Morning~~~~~

伯爵府

Kowbie.Chai 寫道:
Sure la..........How about you???

ok la~~~

伯爵府

carriegary 寫道:
lan_lan_tai

我就不嬲都係同老爺&奶奶一齊住~
通常D老人家成日都係E E O O~
我次次都係借左聾耳陳對耳~
如果頂唔順我會入房~

伯爵府

我始終覺得如果我哋唔做d嘢出嚟表示吓 就等於認同政府! 同埋 我希望政府了解吓我哋每一個階層ge不滿。

你覺得BK d媽咪會支持咩~?
好多只會睇唔做野ga~~~ ?-(

子爵府

如果頂唔順我會入房~

子爵府

[quote]

你覺得BK d媽咪會支持咩~?
好多只會睇唔做野ga~~~ ?-( [/quote]

我做嘢架,我咪就係其中一個BK媽咪囉!
只要你哋有需要,我会做龍頭!

伯爵府

[quote]
如果頂唔順我會入房~

[/quote]

唔好淨係話老爺&奶奶~
自己阿爸同阿媽都會 E E O O~
但係可以出聲禁解~
所以我都覺得唔出聲為佳~~

子爵府

唔好淨係話老爺&奶奶~
自己阿爸同阿媽都會 E E O O~
但係可以出聲禁解~
所以我都覺得唔出聲為佳~~

咁又係,你真係一個賢妻良母啊! :lol:

伯爵府

我做嘢架,我咪就係其中一個BK媽咪囉!
只要你哋有需要,我会做龍頭!

首頁
34567...56

尾頁

跳至