跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問︰邊隻BB潤膚膏好

天氣乾燥,我囡囡的皮膚有小小爆察,想請問邊隻潤膚膏用來塗面好呢?
Thanks!

珍珠宮

Re: 請問︰邊隻BB潤膚膏好

seba
waton's 個隻 aquxx cream (唔記得點串, 中文叫做, 屈臣氏牌既冷霜, 呢隻好地0411都好多人用, elise 用緊)

伯爵府

Hi CarMan,
Harry 都爆得好勁 等我去買支先

侯爵府

Kiehl's

Moisturising cream for baby's face and body.

民房

我仔仔細個時醫生介紹用QV CREAM,幾好用,吾立,
又吾算太貴,4X-5X大大支,用成年都得。

另外,AQUXXX CREAM都有用過,都OK,重平,不過有幾隻牌子,小心買﹗
朗朗寫真館 :-o :-P :-x ;-)

伯爵府

Leo....QV cream 係邊樹買??

複式洋房

唔該哂。我仲想問下BB的皮膚可唔可以日日搽cream,還係有需要先至搽呢?

大宅

phoebemama,
Aqueous Cream恩恩宜家一日搽2-3次架!

男爵府

晴晴前兩日已爆得好勁!紅卜卜,用過seba, jonhson, vasline 效果好似vasline好d!仲試緊!

人人
我想問aqueous cream點用,係咪就咁搽就得,我睇過d說明,好似係用黎落妝的?? ?-( ?-( ?-(

大宅

琪琪用緊seba,都ok!
:-) :-) 我係小凱琪呀 :party: :party: 11月12日出世 :-) :-)

複式洋房

小兵︰
唔該哂。
Phoebemama

小兵 寫道:
phoebemama,
Aqueous Cream恩恩宜家一日搽2-3次架!

珍珠宮

我以前真係買過黎落妝架
宜家係就咁當cream 比elise搽
Elainecnc 寫道:
人人
我想問aqueous cream點用,係咪就咁搽就得,我睇過d說明,好似係用黎落妝的?? ?-( ?-( ?-(

侯爵府

SK III
謙謙在2004年10月29日出世了!

洋房

我囡囡上年冬天時用mustela 冷霜搽面, 好用但貴; 夏天初時用Aqueous Cream, 轉季時就改用QV Cream, 幾好,又平。

首頁

尾頁

跳至