自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:各位我去完一星期東京返來LAR,+自己真係好

原帖由 哈爾濱 於 12-04-12 發表
各位

我去完一星期東京返來LAR, 自己真係好正, 以為會好悶, 又唔係WOR, 沿路都好多人陪我, 因為可以上網, ...

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我會

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

都會架

珍珠宮

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 哈爾濱 的帖子

一個人咩住背狼去旅行, 係我十幾歲時的願望, 但到而家幾十歲啦都實現唔到.

禁止訪問

回覆:你地會唔會自己一個去旅行~~~~

珍珠宮

環保接龍勳章

去過上海, 台灣, 羅馬同威尼斯~ 意大利一個人去悶悶地~~
人生本是苦

複式洋房

如果我有經濟能力, 我一定會的.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

以前試過幾次,不過都係跟團,自由行就未試過

大宅

回覆:你地會唔會自己一個去旅行~~~~

我係23歲嘅時候試過自己去菲律賓,之後25歲左右自己一個坐飛機去澳洲探朋友....我覺得自己一個去旅行,感覺很孤單。可能現在習慣了,又發現一個人旅行的好處 - 很自由自在。

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:哈爾濱 的帖子

首頁

尾頁

跳至