論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

up

大宅

2011至尊種植勳章 畀面勳章

回覆:如斯菲傭,真是考我EQ!

終於知道我家的菲傭攪咁多野原來想迫自己個男友同佢結婚!

想嫁咪鬼嚟做啦!

而家好似計時炸彈咁,隨時想發爛餷,
最衰我身邊冇屋企人十卜我,如果唔係一早比佢走啦!而家成日「幻想」如何安排她走,如半夜踢她走,掉哂佢d衫出門口,哈哈哈!可惜,講下就得,做唔出嘅。

各位靚媽,感恩我個新姐姐終於在下星期上任了!
希望新姐姐幫到手啦!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3970558&extra=page%3D1         Please vote for my flower ! Many Thanks!      

男爵府

陪月勳章

回覆 sasakaka 的帖子

請問你個姐姐叫咩名?

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

請工人真係好講彩數. 睇RESUME 天下無敵, 來到都可以一塌糊塗.

大宅

回覆:TT1021 的帖子

Marry Ann Xxxxx

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3970558&extra=page%3D1         Please vote for my flower ! Many Thanks!      

大宅

回覆:nicksonma 的帖子

Agree! 好多時都係亂吹,與事實不乎。
我之前嗰姐姐又話做左2年菲國的本地經驗,點知係未做過嘢兼她自己屋企都係請工人!頂!

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

petercck 發表於 12-3-1 01:30
講左咁耐...........
都係講佢把口............
佢雙手點呢..........

講咗la, 用黎send message比阿mum話佢知唔湊細路ma.

大宅

回覆 小臭腳 的帖子

I can't agree more!!!

大宅

她話她未婚夫買左5/6機票由香港起飛去 Dubai.
咁我係咪跟合約咁以香港飛馬尼拉的機票
折現再加$100 交通費比她算數?

男爵府

我會暗中搵定人, 佢本身都唔做, 對呢份工有幾留戀? 會對D小朋友有幾好?
而到新工人差不多時, 佢遞信比你果時, 你就可以名正言順和應佢要求, 連一個月通知金都唔洗賠, 而且你唔洗自己勞氣傷身, 呢D駁咀駁舌係唔會係你1-2年教育下可以改變, 所以忍唔到都唯有"分手"

別墅

佢係咪個鼻都幾高,面相話果d個性強

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

sasakaka 發表於 12-3-1 12:18
P.S. 同她講錢係冇用,成30幾歲人都唔知$$是要還,仲成日以3秒3的速度比佢封寫定的遲識信比我! 以遲識做威 ...
甘收左去LAW最憎D 工人拿RESIGN 黎威脅

大宅

回覆:mmding 的帖子

佢高底大小眼,瘦身才。
但唔算好醜樣。

複式洋房

我個剛剛相反問佢又吾應,經常玩手機,做了3個月好似自閉連早晨也不懂說。

首頁

尾頁

跳至