美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Ultima II 皇牌 - CHR O2 Mask 紓緩面膜

有冇姊妹用過?

"面膜分熱敷和冷敷兩面,熱敷一面能深層清潔及打通毛孔,冷敷能將骨膠原及所有滋潤成份直接輸入各毛孔內,使肌膚能即時回復柔軟光滑,緊緻可人"

真的有效嗎? 因為我d皮膚有好多暗粒啊~~ :-( :-(

男爵府

環保接龍勳章

Re: Ultima II 皇牌 - CHR O2 Mask 紓緩面膜

你講果隻係咪藍色. 先撕下一面膠面. 敷約十分鐘再撕下外面那塊膠再敷幾分鐘咁呢?我曾經用過. 有次入到去屈xx.就俾人屈
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

Re: Ultima II 皇牌 - CHR O2 Mask 紓緩面膜

goldenretriver 寫道:
有冇姊妹用過?

"面膜分熱敷和冷敷兩面,熱敷一面能深層清潔及打通毛孔,冷敷能將骨膠原及所有滋潤成份直接輸入各毛孔內,使肌膚能即時回復柔軟光滑,緊緻可人"

我覺得幾work, 不過係貴左啲. 會慳住用

洋房

如果枝mask$170,好好用的妳們會試嗎?

男爵府

環保接龍勳章

呢個牌子好多
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

子爵府

皮膚有好多暗粒就試下 fancl o既乳酪面膜(綠色果隻)啦,效果都唔錯呀
--------------------------

goldenretriver 寫道:
有冇姊妹用過?

首頁

尾頁

跳至