想生BB

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

等,又心急、、

男爵府

回覆:tszyaumama 的帖子

2/15 day 1 你有無用紅d?

男爵府

回覆:2月14日Day 1, 一齊等派彩

I am 14/2 day one!! Hope bingo

男爵府

冇呀!我唔急,想自然試多幾次先,其實我有兩個囝喇!你地大約幾號check bingo?

大宅

開心吸收勳章 DHA勳章

我都係14/2 day one!! 不過呢個cycle反覆感冒食左唔少葯,再加上係做野時發生左件事,令我情緒崩潰,呢個月應該唔得,但我都想陪大家倒數,希望大家bingo!

大宅

我又黎!2月13日day1,呢兩個月cycle得24日!25同27,28都有dodo,3月1見有一滴血,一毫子咁大!呢兩日個肚有好多氣,同唔舒服!都唔知谷m定咩!上年五月走左5wks!好想今年中!

子爵府

15/2day 1...40cycle ..

大宅

I am suffering fever now! Nooooo hope this cycle!

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

2月14日day1...大家一起加油...

大宅

引用:I+am+suffering+fever+now!+Nooooo+hope+th

原帖由 mrschou 於 12-03-03 發表
I am suffering fever now! Nooooo hope this cycle!
休息多啲!

侯爵府

報到! 每個月都係咁—等了又等

男爵府

幾時check bingo 會準?

侯爵府

驗孕棒說明書話m到嗰日開始驗,冇bingo就每隔3日驗一次,試多2,3次都唔得,m姐姐又唔嚟就要睇醫生! 不過,自從開始想生之後,m姐完全捉摸唔到!3x–6x DAY 都唔知要玩我玩到幾時??!! 最驚係提早收經!咁就乜都唔駛玩啦⋯

大宅

大家好呀, 我都係14/2 day1架,依家等緊,個肚有d脹,都唔知成唔成功,唉!個個月都失望.

男爵府

引用:大家好呀,+我都係14/2+day1架,依家等緊,個

原帖由 pochaccobbb 於 12-03-04 發表
大家好呀, 我都係14/2 day1架,依家等緊,個肚有d脹,都唔知成唔成功,唉!個個月都失望. ...
我都有少少,小腹有少少痛:;pppp:

大宅

我個肚又係怨痛,又大個!好想去跑步呀!

大宅

回覆:catcatcho 的帖子

同我一樣呀,不過我唔敢去跑步,行快D都要就住。

大宅

引用:同我一樣呀,不過我唔敢去跑步,行快D都要

原帖由 pochaccobbb 於 12-03-04 發表
同我一樣呀,不過我唔敢去跑步,行快D都要就住。
今晚幾經爭扎,都係冇去!最怕未有大肚,肚腩卻愈來愈大

男爵府

好媽媽勳章

2月14日Day 1, 一齊等派彩

我都係14/2day 1, 諗住15/2先睇派彩!

大宅

食得好勳章 Xmas吸收勳章

我都係2月14 DAY 1...1/3 定2/3先排卵..DODO 左幾日..成個WEEKEND都下腹陰陰痛..感覺怪怪..我估係排卵痛..因為今日無咩感覺LU~前幾日體溫都唔高..反而琴晚訓唔到..半夜發熱..今朝體溫升到差唔多36.8..我諗係琴晚食左中藥...

首頁
12345...9

尾頁

跳至