跳至

首頁
12345...18

尾頁

男爵府

Re: 明天影相喇, 有D緊張添~

蝦蝦,

1)講真呀,我冇比較過,不過,我諗都係大同小異 (朋友介紹,我覺得相幾靚又唔貴就影)
2)$390一個鐘任影,造型不限. kelly星期三共影左72張(兩筒) 十個造型
3) 網址唔清楚sorry

其實大人好 不停咁同bb除衫著衫..又要引佢笑望鏡頭,星期三我和daddy影完之後重累過kelly!

大宅

kellyamyc,

咁咪好平, 埋單HKD390??
咁就好, 我打算呀囝三四歲再同佢影一次.

男爵府

如有興趣可以睇下相
KELLY PHOTO ALBUM FOR SHARING

公爵府

kelly,
$390 一個鐘任影? 咁佢果度多唔多 look 岩我地 bb 換呀? 晒相又點計?

[/url]

男爵府

蝦蝦,

1)冇錯,$390 一個鐘任影,假日+$150
2) 我覺得夠,你有冇咩造型好想影,或者我諗下見個日唔見到!
3) 我唔知佢晒幾多錢,因為佢都係囉出去比人晒,自己晒重有大相送,在快圖美唔靘又可以退錢,還抵啦!

別墅

請問你o向邊度影? 我以為$680一個鐘任影巳好抵! 你可否pm個contact no. 我?等我又去影先, thanks!

大宅

BB 好可愛, 好Q, 我都想帶BB去影呀, 請PM個地址、電話畀我呀,Thanks!

[quote
kellylamyc 寫道:
如有興趣可以睇下相
KELLY PHOTO ALBUM FOR SHARING[/quote]

大宅

我都想要喎, 麻煩你PM個地址、電話畀我.
等我約埋bb表哥仔一齊影都好.

公爵府

kelly 媽媽,
係喎, 出去晒仲抵 我想影光豬 look 坐廁相, 扮動物
[/url]

大宅

Kelly 媽,
咁係咪佢地影完唔包晒相, 要自己出去晒呢?

男爵府

蝦蝦,

我都想同kelly影三點色泳照,不過,天氣涷著咁少衫,驚佢冷親,所以最後冇影到,等佢大少少先或夏天再影!

AhMic,

你可以比佢晒,但是我就寧願自己出去晒.

大宅

我可能都選擇BB cute. 因為有朋友都介紹我去呢間. 我覺得價錢都幾抵. 或者到囝囝大個d定定地再去d貴d影. 好似佢地哂相同送埋, 另收$60. 不過唔知依家仲係唔係.

公爵府

不過 bb cute 有個問題係, 佈景少 & 以時間黎計, 如果 bb 扭計, 咁就影得好少.

天氣凍佢地唔會開暖氣架咩? ?-(
[/url]

男爵府

wasyinyin, 我都係咁諗,第一次試下平平地,扭計或唔靘都冇咁肉痛!

daddy都想等bb大少少影傳統的黑白家庭相!

侯爵府

可以試下這間 www.starstudio.hk 都唔錯.
唔好點評我

公爵府

ahmic,
日禮 d 相搞掂未呀? 仲有冇其它 bb 影左相呀, 好想睇添
[/url]

大宅

我叫我老公去取, 佢話要星期六先去喎, 激C我, 我都想同你地分享下架麻~~~~~

大宅

其實點預時間好呢? 我囝囝瞓唔夠, 連食都唔食. 真係好怕book咗時間. 但又扭計, 影唔到. :cry:

公爵府

平日你 bb 果段時間冇咁扭既, 就 book 果段時間, 我最怕蝦仔認地方喳
[/url]

大宅

我呀囝又唔係好扭, 我估佢地唔鍾意換咁多衫囉~ 有d唔耐煩咁咋, 不過就真係cool d, 我都好無耐

首頁
12345...18

尾頁

跳至