跳至

首頁
12345...18

尾頁

複式洋房

Re: 明天影相喇, 有D緊張添~

我都想帶銳林去影,不過我驚到時佢唔肯望鏡頭
哥哥Evan--2005年4月6日出世
細佬Oswin--2010年1月26日出世

大宅

有相睇喇, 不過我唔知點post出來喎, 你地自己去睇下啦!
http://www.babyhome.com.tw/bb/105183

公爵府

衰野 ~ 好多都係直身相喎, 我要將個頭調轉先睇到, 要搞搞佢啦 ... 不過, 日禮好瘦呀
[/url]

公爵府

銳林仔, 你快 d 影啦, 我都好想睇你既得意造形, 我都好驚蝦仔唔望鏡頭, 而家我同佢影相時, 佢都周圍望, 唔似以前咁眼定定喇.

我等蝦仔再坐得穩 d 就去影架喇, 而家差不多喇 ...

[/url]

大宅

蝦蝦 寫道:
衰野 ~ 好多都係直身相喎, 我要將個頭調轉先睇到, 要搞搞佢啦 ... 不過, 日禮好瘦呀

點搞呢, 我唔係好識呀~

公爵府

我幫你搞緊, 你比你個 email address 我先啦, 我 send 返比你, 你再 upload 咪得囉
[/url]

大宅

原來一定要upload過, 我仲以為可以在babyhome入面rotate添

蝦蝦, 真係唔該晒

大宅

Ahmic,

你囝囝D相都好靚呀﹐你自己係咪都帶左D衫去換﹐因我覺得你有兩套衫同泳衣係自己既。嚇﹐見到D景﹐我又可以諗下自己帶咩衫.... 貪靚嘛...

想問﹐要俾現金﹐還是EPS或信用卡都得﹖

大宅

我今個星期六影呀 !

Ahmic,
的相好Q啊, 全家相好幸福 !
要留意的咩 ? 係咪要帶2件背心底衫 ? 無WOR ?-(
有無曖氣架 ?

公爵府

ahmic,
唔駛客氣, 順手o者.

我覺得, rico 仔應該係著住條工人褲, 面頭有件冷衫, 咁就變左兩個 look 喇, 係咪應該盡量換少 d 次數既衫衫, bb 唔鐘意?

係囉, rico 仔 d 相影得好靚呀, 都唔係好 cool o者

同 bb 去影樓影相, 仲有冇乜野要特別留意架?
[/url]

公爵府

芷殷,
你媽咪終於肯同你去影相喇, haha ~

我 book babyhouse 時, 佢地話會開暖氣架.

你去邊間影? 記得快 d upload 相比我地睇呀 :mrgreen:
[/url]

大宅

ahmic,

日禮都唔係好cool啫,影得好cute呀!
1個鐘都可以影咁多個造型,你地換衫都好快手喎!
BB冇扭計咩,我個囡成曰換衫都呱呱嘈架!

大宅

蝦蝦,
咪就係baby house !

係呀, bb一換衫就大哭, 點算 !

別墅

芷殷 寫道:
蝦蝦,
咪就係baby house !

係呀, bb一換衫就大哭, 點算 !

我BB唔係換衫哭 係放佢落個景就哭 激C

天氣凍佢會開暖風機 因室內比較熱 爸爸媽媽著靚衫影完
最好帶件薄衫換 因你會好熱
早少少去到 比BB熟習

公爵府

芷殷咁多靚衫, 自己都帶定 d 去咯.

還掂係冬天, 著多幾件衫仔, 一路影, 一路除, 咪可以多幾多 look 囉, bb 又唔駛扭咁多計喇

芷殷媽, 記得報料, 星期六/日駛唔駛加 $150, 有乜野我地要留意
[/url]

公爵府

ringmike,
圓圓影唔影呀? 佢係4 月份既大姐姐黎喎, 仲未出馬既
[/url]

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

AhMic,

d相幾靚喎, 睇完之後我都想帶阿囝去影呀, 不過佢而家開始識認人同地方, 我驚佢度時喊到收唔到聲, 相都影唔到就慘喇...

係呢, 請問你影個間studio向邊架, 埋單時幾多錢呀, 可唔可以俾d資料我?

公爵府

ahmic 呢間係 babyhouse, 價錢 $780 一筒菲林, 假期好似要加 $150, 大約 8-10 個造型, 可以加 $360 影多半筒菲林 (彩色/黑白), 地點: 尖沙咀
[/url]

大宅

justjust 寫道:
Ahmic,

你囝囝D相都好靚呀﹐你自己係咪都帶左D衫去換﹐因我覺得你有兩套衫同泳衣係自己既。嚇﹐見到D景﹐我又可以諗下自己帶咩衫.... 貪靚嘛...

想問﹐要俾現金﹐還是EPS或信用卡都得﹖

比cash or EPS 都得~
係呀, 我地著一套, 帶一套再加泳衣, 其他都係佢地PROVIDE既~

大宅

蝦蝦 寫道:
ahmic 呢間係 babyhouse, 價錢 $780 一筒菲林, 假期好似要加 $150, 大約 8-10 個造型, 可以加 $360 影多半筒菲林 (彩色/黑白), 地點: 尖沙咀

咁我地又冇影黑白喎, 不過就多影半筒, 要$390喎, 我比貴左?

首頁
12345...18

尾頁

跳至