跳至

首頁
23456...18

尾頁

大宅

Re: 明天影相喇, 有D緊張添~

芷殷 寫道:
我今個星期六影呀 !

Ahmic,
的相好Q啊, 全家相好幸福 !
要留意的咩 ? 係咪要帶2件背心底衫 ? 無WOR ?-(
有無曖氣架 ?

我地冇著背心, 不過我就覺得有著好DD, 因為始終D衫好多人著過, 都唔會好乾淨
其實佢地話, 會影三份一相係自己衫, 三份二就佢地提供的
而真正影既時間唔係好耐, 而佢地係好PRO, 唔SIDE菲林, 我地BUY54張相, 佢地TOTAL都係影左67張咋~
咁你地就要想想自己心目中既BUDGET, 因為佢地在影左兩三個景之後問我地想影幾多, 一筒OR二筒, 我就話1.5筒可以嗎, 咁佢話OK之後就繼續影, 不過你地可以提出想影邊幾個景, 而我地就係冇提所以影左隻小蜜蜂喇

大宅

Teddyma

係喎﹐咁你同囝囝補影未呀﹖

大宅

蝦蝦,

梗係影啦!不過圓圓個爸爸好忙,成曰失驚無神要出trip,依家又飛咗囉!佢話weekday放假去影喎,唔知幾時先可以影呢? :-(

公爵府

圓圓已經坐得好定喇, 咁你 weekday 快 d 去影喇, weekday 實有位影, 唔駛怕

[/url]

大宅

kellylamyc 寫道:
kelly 去左bbcute 影, 今個weekend 會upload 上網,最快下個星期應該有得睇.

KELLY媽:
唔該,可唔可以PM BBCUTE D資料比我呢?(e.g.地址、電話...) 我都想帶呀b去影呀~ thx~
我的家有~
囉囉唆唆 嘅 煩人BaBa
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽
少年宅男 嘅 雞仔謙哥哥
奀皮多手 嘅 豬仔浠弟弟
醜怪黏身 嘅 惡馬妹芊妍

別墅

justjust 寫道:
Teddyma

係喎﹐咁你同囝囝補影未呀﹖

補影

公爵府

你囝囝曳曳呀, 平時你囝囝會唔會認地方, 會唔會佢o係 bbcute 佢覺得唔舒服? 你估試下第二間得唔得喇?
[/url]

大宅

好緊張, 下午影啦 !
希望bb到時乖乖啊 !

謝謝Ahmic的提點 !

公爵府

芷殷,
你要乖乖地, 影多 d 靚相呀 等你媽咪 post d 相上黎呀
[/url]

大宅

健力士媽媽,

你仲乜將健力士BB男扮女裝呀?
不過我想問呢頂連辮帽帽係邊到買架,我揾咗好耐都揾唔到呀!

大宅

各位05年4月既媽咪你地好呀!我係05年3月既媽咪~見到你地講起影相,我都帶囡囡去左影樓影相喇!佢仲影得幾靚添! 係限時既50分鐘內,穜穜~共換了11個造型,合共拍了90張相(兩筒半),而且佢整個過程都冇扭計又冇喊過,好順利呢!連攝影師也忍不住要讚穜穜~叻叻!張張相都笑得好開心,可以做model呀! 希望大家有時間都去睇下喇!THANKS! 我仲有D帶BB去影相既心得,如果你地有興趣知,就去以下既'題目'留言話我知喇!我遲D會PM影樓資料&秘訣俾你地

穜穜~影樓相集,歡迎參觀留言!

公爵府

hihi, 穜穜媽,
你都知頂入黎呀 穜穜豬影得好靚丫, 有你呢個靚女出黎講幾講, 可能有好多媽咪有興趣架, 如果好似你個穜穜豬咁聽話, $390 就一定好抵喇.

BBCUTE 假期要加 $150 喎
[/url]

大宅

蝦仔媽咪~

哈哈!原來你都有黎BBK架! 我都係見到另一個05年4月既媽咪問起穜穜~影相既事,所以順便入黎講下,賣下廣告囉!
點知見到一個叫'蝦蝦'既BB相,覺得點解咁熟口面既呢?再睇下你下面個'BBH網名',我先知原來真係你地,又會咁橋既,因為我得好少時間上網架咋!所以平日好少去'其他'題目睇,通常都係05年3月媽咪會多

講番正題,其實比起其他BB影樓,BB CUTE $390-真係算幾平架喇!就算假期要貴$150-都仲算OK既, 不過如果BB肯合作,影到多D就更抵喇! (好在我同穜爸爸~都係一齊放星期四,唔駛捱貴價)

好喇!唔係尼度講咁多喇! 霸住人地個位唔係咁好,得閒我地再PM / o係BBH再傾過喇!

唔好意思呀各位!打搞晒!

穜穜~影樓相集,歡迎參觀留言!

公爵府

haha, 穜穜媽,
乜你唔知, bk 好易撞到熟人架咩 我成日蒲呢度架, 你想搵我好易, kaka ~

我正在考慮中, 各有各特色, 你唔阻我地呀, 有靚女睇, 大家唔會介意
[/url]

公爵府

芷殷你今日乖唔乖, 順唔順利呀? 睇怕你媽咪都累到傻左, 冇上黎留言
:mrgreen:
[/url]

大宅

好似好多間都影得唔錯咁...要睇真d先睇下搵邊間,,, ?-(

gillianchan,
係記唔記得我呀,,,你囡囡好得意呀,,,d相影得好靚...

大宅

蝦蝦,
終於影完啦 ! 4:30~6:30pm. !

芷殷一去到開始好好狀態, 一味笑, 工作人員 & 其他客人都話bb成日笑, 以為她好掂, 叫我們影 2筒film, 我們都諗ok, 但最尾都衰尾, bb 扭計, 只影1筒 !

各位, 我的看法如下:
-真係好看bb狀態, 帶的果汁,瓶乾較好 tum bb.
-看過唔同vido公司相的背景, 大部份主題都類同, 有 廚師,畢業,聖誕... 背景簡而清較好, 否則會背景搶晒bb鏡.我影呢間都清簡,有的景都唔錯, 例如 沖涼, 牛牛, 但有的就真係太假, 尤其坐車仔個景...
-的工作人員都ok, 有耐性, nice. 不過唔知係咪周未, 成個下午有5~6個b影, 有時同場有 3個b 輪流影, 好處係bb扭計時可以tou下, 但唔知攝影師會否太勀 ?
-個處都幾熱, 大人無著太多衫, 帶件外套或被仔包bb, 因為除左自己的衫, 同埋著造型衫影時, 基乎全程bb只著尿片, 有媽咪話影完返去bb涷病...
-無貪心一次影太多, bb真係會勀, 扭計.

整體來講, 我覺得不是完全好正, 但都ok啦 ! 真係要視bb狀態而定 !
我加 $65 有cd, 不過要成個星期先有, 而家我唔知點post上來呀 !

大宅

ringmike:
因為健力士BB走唔到型格靚仔小生路線,咁咪唯有走性感靚女路線囉~
謙謙頂帽係我表姐送GA,唔知係邊度買(因為佢o係外國)
我的家有~
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽

大宅

jilljojo,

哦~真係可惜囉! :-(
你一定好想生女,如果唔係點會咁曳曳架! 小心健力士BB有易服癖!

大宅

ringmike:
唔係哦~我係想生仔哦~不過覺得呀b扮女仔似我多d嘛......呵呵呵....咁佢扮係黎都唔錯,幾可亂真嘛......呵呵呵
我的家有~
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽

首頁
23456...18

尾頁

跳至