跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2005年6月媽媽會 (Part 5)~

maggie,
咁耐唔見你, 你好busy 呀?
點呀? 係咪返緊新工?
瑤瑤好返晒未呀?

大宅

殷婧姐姐,

Happy Birthday ar...妳爹爹甘架...大日子都唔記得..今晚唔好同佢玩.剩係同靚媽媽玩0者..

柏愷仔

234234,

哥哥生日快樂呀..
2歲....真係有排煩.

Honey

momo好d未呀..

benben, jacqueline

繽紛嘉年華....我都唔知點好?
女女上完溜冰堂再要玩多陣先走得..黎到最快都要8點過後..妳話我點好呀...
星期日會凍 - 我地仲要去大帽山BBQ tim ar...

gotgot,

Oilatum 呢隻牌子..我剩係買比女女用黎洗白白...對乾燥同敏感好好架..係醫生介紹囉...我又唔知隻cream都好好喎.

伯爵府

maggie,

知道喇﹗知道喇

大宅

Re: 聖誕開倉

地址: 火炭山尾街 15-17號 峰山工業大廈4樓全層 (近津津大排檔)
(沙田火車站坐81K也可以)
日期: DEC-02-05 (Friday)at 12:00 to 18:30
日期: DEC-03-05 (Saturday)at 11:00 to 18:00
主要開倉物品: Character毛巾套裝/玩具/文具......(好平下,每年都會在聖誕前做一次開倉,得閒又住得近近地既朋友不防去Look Look)
我就已經約佐姑奶星期六早上去Look Look

Maggie,
Welcome Welcome

你們要將一切的憂慮卸給神,因為衪顧念你們。 歡迎參觀{棉花豬小天地} 歡迎參觀{棉花豬小天地2}我叫張曉晴,於2005年6月2日出世

伯爵府

伯爵府

benben,
re:spoon
勁喎~ 竟然記得帶比我﹗比10個叻你啦﹗ 我仲估你會2度產後失憶添....哈哈哈

伯爵府

成日見到貴生親切既笑容 (from 大頭相), Dim 會唔記得 wor!!
annaanna 寫道:
benben,
re:spoon
勁喎~ 竟然記得帶比我﹗比10個叻你啦﹗ 我仲估你會2度產後失憶添....哈哈哈

大宅

benben,

of course....new office new job~仲要o係anna公司落幾層添呀

esther,

o岩o岩今日返新工,瑤瑤好返o的喇,仲有鼻涕同鼻塞囉,前排照顧佢都唔得閒呀~

honey姨姨,

我男朋友仔點呀??好返o的未呀??我同佢一樣咁慘,一齊病病唔舒服,希望momo快o的好返再同我玩啦~

瑤瑤上

大宅

殷婧happy birthday of 6 months old

男爵府

maggie,

[size=large]開工大吉呀!!!

伯爵府

maggie
e. . .TST?
甘你同 anna 有咩交收咪好 easy?!
e.g. 被袋

To Daphne : ~~
[size=medium]SOPHIA -->[size=medium]<-- ANDY

男爵府

benben,
咪係lor, maggie, anna 地仲可以成日一齊lunch tim, 真唔抵得!! 佢地係 cwb 呀, not tst.

伯爵府

仲有 keropi, kkmum. . . . . .好似都係果 shu
eeetse 寫道:
benben,
咪係lor, maggie, anna 地仲可以成日一齊lunch tim, 真唔抵得!!

大宅

Thank you all ee

Daphne

大宅

Hahaha...仲有我呢.......

貴花田媽媽, 瑤瑤媽媽,

頭先計錯數tim....不過算數啦.

benben 寫道:
仲有 keropi, kkmum. . . . . .好似都係果 shu [quote]
eeetse 寫道:
benben,
咪係lor, maggie, anna 地仲可以成日一齊lunch tim, 真唔抵得!!
[/quote]

伯爵府

yee,
喂..... 比番你啦﹗今日我地3個第一次食lunch就要你蝕點得o架?
不過你做"呢" 行,計少少數都計錯,認真抵打呀

大宅

benben,

not tst呀~係我點都離唔開o既causeway bay呀~

大宅

eeetse 寫道:
maggie,

[size=large]開工大吉呀!!!

thanks esther, btw, 幾時同瑤瑤影返輯沙龍呀?

大宅

annaannna

無所為啦....妳地啦我食飯不知幾開心呀....
係呀...我做"呢"行架....不過生左兩件之後又真係mud都唔記得架....愈黎愈退步...就黎連1+1係幾多都唔識架啦...妳地要幫我先得啦....叫我食多 d飯train下我啦..唔該

annaanna 寫道:
yee,
喂..... 比番你啦﹗今日我地3個第一次食lunch就要你蝕點得o架?
不過你做"呢" 行,計少少數都計錯,認真抵打呀

伯爵府

yee,
叫埋你食飯當然冇問題啦﹗因為我地有著數o麻 下次41蚊,就計14蚊;80蚊就變18蚊啦

首頁

尾頁

跳至