嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

健怡坊vs名氣街(红外線暖爐)

請問健怡坊Bio-solar好,定名氣街的红外線暖爐好呢?$一樣,請媽咪比意見,thank you!

男爵府

Re: 健怡坊vs名氣街(红外線暖爐)

hi, 你好.

我都有看這兩部機, 但係名氣街個部我覺得用料較差,還有我問她們拿部機的簡介單張, 竟然話無, 所以我覺得健怡坊那部比較製作認真.仲有, 我打算明天去裕華買BIO-SOLAR, 因為健怡坊無DISCOUNT, 我想試下裕華有無!

EPAN

大宅

bk之前首頁有呢個廣告bio-solar$888,
仲可以直接訂貨及包送貨, 價錢是否ok?

epan 寫道:
hi, 你好.

我都有看這兩部機, 但係名氣街個部我覺得用料較差,還有我問她們拿部機的簡介單張, 竟然話無, 所以我覺得健怡坊那部比較製作認真.仲有, 我打算明天去裕華買BIO-SOLAR, 因為健怡坊無DISCOUNT, 我想試下裕華有無!

EPAN

男爵府

Thank you, epan.

洋房

A group of Mama wanted to order the 健怡坊 one because if order 10 can get additional 10% discount. At frist the company promised if get 10 orders they can do delivery for each one, but later they said they have to charge delivery charge. And so our ordering was cancelled. :-|

大宅

咁都得 :evil:
YungChingMama 寫道:
A group of Mama wanted to order the 健怡坊 one because if order 10 can get additional 10% discount. At frist the company promised if get 10 orders they can do delivery for each one, but later they said they have to charge delivery charge. And so our ordering was cancelled. :-|

男爵府

I have the one in Icare. It is bigger and my husband likes its remote control.
However, I just think it is too big. The menu said it should avoid the water so we should not put that in the bathroom. I am quite unhappy about that.
And I am not so sure that it is really made in Korea or not.

男爵府

去護協買做緊特價more than 10% off

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章

我在 icare 買了呢部, 我貪佢外型靚仔 d, 又唔會光橙橙.

http://www.icare.com.hk/shop/chi/shop_productdetail.asp?supplier_id=1&product_id=14897&parent_id=41500000

男爵府

Chilli,
我都買左呢部呀! 不過我無o係 I-care買, 因為等唔切, 我最後都係在千色店買, 照公價$880

Be

禁止訪問

男爵府

mocha:
呢部heater個罩係包左絨面架, 唔太燙手, 但因為部機係會發熱的, 基本上行埋d都會覺得"慶", 所以我都教小朋友唔好伸手去掂佢, 以防萬一

Be

男爵府

I think having a remote control is good (Icare)

大宅

Chilli, 阿B,

請問[JSA 遠紅外線暖流保健燈], 你地用緊呢部機夠唔夠暖, 放係廳o.k.嗎....

Thanks!

男爵府

BBHim:
咁就要睇下你個廳有幾大啦......呢部野既說明書就話有效範圍150呎 (但通常廠商都會有d報大數, 所以我地可以打個折ie.即100呎左右)。我個廳唔大, 而且我主要放在仔仔玩耍的膠地墊旁邊, 等佢玩時有溫暖; 到夜晚就搬入房用 (房就更加無問題, 因為比廳更細)。

其實最好你到電器舖門市 (ie.千色店, 好似國美都有)親身看看, 可以測試下距離幾遠就唔暖, 咁咪知道岩唔岩你用lor!

Be

珍珠宮

醒目開學勳章

我亞仔有掂, 話佢唔聽
ok wor, 我見佢唔喊唔辣手.

阿Be 寫道:
mocha:
呢部heater個罩係包左絨面架, 唔太燙手, 但因為部機係會發熱的, 基本上行埋d都會覺得"慶", 所以我都教小朋友唔好伸手去掂佢, 以防萬一

Be

珍珠宮

醒目開學勳章

早二日凍, 我放係廳, bb 坐係地下膠墊玩, 都 ok.
但你唔好諗到會好暖, 一定要向住部機先暖ga.
沖涼著衫就關埋房門.

BBHim 寫道:
Chilli, 阿B,

請問[JSA 遠紅外線暖流保健燈], 你地用緊呢部機夠唔夠暖, 放係廳o.k.嗎....

Thanks!

男爵府

哈哈...chilli, 我同你一樣, 都係放在bb的膠地墊旁邊

大宅

謝謝各位....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

首頁

尾頁

跳至