自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

引用:彼此不會代接..只會講聲+:+"+你電話頭先響

原帖由 Angelice-BeBe 於 12-03-12 發表
彼此不會代接..

只會講聲 : " 你電話頭先響過喎 "
Same here

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:我唔會亦唔中意

原帖由 bearbear333 於 12-03-12 發表
我唔會亦唔中意
有時會

男爵府

睇下個人我識唔識,如果識會代接,唔識就由佢

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

回覆:想問你地在家唔得閒或聽唔到手機響時,你地c6會唔會代你接?

雙方都唔會

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:想問你地在家唔得閒或聽唔到手機響時,你地c6會唔會代你接?

No

若要人不知 唔好咁低B !  : P

男爵府

唔會

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔會,調轉就試得多。

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

想問你地在家唔得閒或聽唔到手機響時,你地c6會唔會代你接?

我老公成日叫我代佢接電話,但反而我唔喜歡佢代我接電話,除非我有指示啦!

珍珠宮

2018復活節勳章

My Egg Egg Egg Egg Easter House

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一時時

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

來電顯示大家都識得先會聽, 否則多數係關於公司同事電話佢同我都唔會幫對方接電話, 痾緊c都會拎比對方聽
BK の 會員
Merry X'mas!!!

子爵府

我地相方都會代接!

子爵府

我地相方都會代接!

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

一時時..睇下邊個打黎囉...

子爵府

好媽媽勳章

唔會,連叫佢幫我聽都no我都唔會同佢聽

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

一時時啦

伯爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

會架

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

雙方都會

男爵府

我的育兒心得勳章 畀面勳章

咁岩睇到個來電係識既~
大家都會幫大家聽~
唔識既or無來電既~會話聲佢知電話響過囉~

首頁
12345...7

尾頁

跳至