自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

白朗洗衣機

因為我屋企just買

已刪除用户

Re: 白朗洗衣機

珍珠宮

禁止訪問

珍珠宮

eva姐,

我就係諗係咪佢有成千幾轉, 所以咁嘈, 其實係d音頻好高...有d刺耳 不過我見佢fing到d衫癡晒埋牆,好盞鬼 :mrgreen: (唔好笑我, 因為由細到大未用過大眼雞 )連隻貓都睇眼突突 ...咁我又試下打電話叫代理師傅look look先... :wink:
EVA222 寫道:

monmonpupu
因為而家d洗衣機加左甚麼安全xx,所以比以前嘈,你不如打電話叫代理師傅上來check機,如果報告係機身有問題可以換過部,信我我以前賣什崩能,樣樣都識d :tongue: :tongue:

伯爵府

monmonpupu~

我用咗2年,已經忍受唔到,換咗啦

[quote]
monmonpupu 寫道:
因為我屋企just買
父母過份愛子女,會反射成為子女的煩惱;對子女要放心,他們才能安心.

心願

禁止訪問

伯爵府

monmonpupu~

我最初用果時,連間屋都震埋呀,因為我奶奶習慣朝早5點半起身開機洗衫,點知我地d房門係咁隆..隆..隆..震到洗完為止,初時真係嚇死我地,以為咩事, ,最後我地晚晚要搵紙攝住度門呀 ,用咗一年壞第一次,第2年又壞啦,谷鬼氣,唔忍啦,換咗佢,家陣安安樂樂.......

父母過份愛子女,會反射成為子女的煩惱;對子女要放心,他們才能安心.

心願

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

轉數高係嘈啲gar

珍珠宮

[size=large]唔係呀 :-( [quote]
心願 寫道:

monmonpupu~

我用

水晶宮

畀面勳章

747邊嘈架??!! 螺旋槳果d先至嘈架嘛~

水晶宮

畀面勳章

轉數咁高會唔會連d衫都fing爛架?!
2jmama 寫道:
轉數高係嘈啲gar

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[size=medium]使唔使用到 OVER 1000 轉呀

[size=medium]其實買電器都好睇彩數,始終都係電器,唔係部部 quality 都 100% 相同 ... 你究竟有無 set 好對腳 gar?要平衡 gi tak gar wor!

另外,係咪印姐塞到 d 衫爆咁濟 ... 唔好塞到爆呀 .... 部機好快虧 gar .... my 叔仔果部比亞菲姐玩左 1 年就 certified lu ....

果部係 "惠 2 泡" .... fing 衫果陣真係嚇左我一大跳

我屋企果部白朗好好用 bor!(850 轉)
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

畀面勳章

總之就係發發聲+c 下 c 下啦~~
hehalady 寫道:
[size=medium]使唔使用到 OVER 1000 轉呀

[size=medium]其實買電器都好睇彩數,始終都係電器,唔係部部 quality 都 100% 相同 ... 你究竟有無 set 好對腳 gar?要平衡 gi tak gar wor!

另外,係咪印姐塞到 d 衫爆咁濟 ... 唔好塞到爆呀 .... 部機好快虧 gar .... my 叔仔果部比亞菲姐玩左 1 年就 certified lu ....

果部係 "惠 2 泡" .... fing 衫果陣真係嚇左我一大跳

我屋企果部白朗好好用 bor!(850 轉)

珍珠宮

主席所言句句屬實!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

[size=large]又黎~

bowling2004 寫道:
總之就係發發聲+c 下 c 下啦~~

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

TszHin媽咪 寫道:
主席所言句句屬實!
[size=xx-large]BOX
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮