自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

最近電訊數碼推$72無限上網得5得,話係新世界傳動網,網絡提升左,咁平得5得架? 其他的上網plan都要二百多元wor

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

I used this plan, so far so good la......

子爵府

畀面勳章

回覆:電訊數碼$72無限上網得5得?

我爸爸用Samsung tab, ,join 左啦, 佢話上網好過*3*

大宅

BK Milk勳章

good ga

男爵府

咁係"ok快"定"可以",還"慢得可以接受",我都想開比媽媽,但係我媽唔識點用,出白畫面或loading 中,佢以為壞左或慢左。

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

電訊數碼$72無限上網得5得?

可以呀…上FB同BK都無問題,有時仲收得好過老公個台添…

神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

大宅

畀面勳章

咦, 仲有 lee 個 plan 咩, 我同事之前問過話冇喎,
我都係用 lee 個, 我個人覺得ok喎, 平時都係上下facebook咁.
都ok. 簡簡單單都可以, 我老公話好過萬眾喎

simple430  agree  發表於 12-3-14 14:53

大宅

我用緊!不過我主要用嚟whatsapp & Facebook, 睇bk都冇問題!當然動新聞同youtube就唔好諗!呢個價錢我覺得值!我C6用3無限,佢收whatsapp仲慢過我!但佢$3xx月費!:;pppp:

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

還好,平均速度百幾K,好多地方都收到,(唔好同3G4G比)
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

別墅

回覆 回覆:uns的帖子

得,唔錯,佢使用csl網絡,質素有保證

子爵府

畀面勳章

只可以講好過3,萬眾。

子爵府

好媽媽勳章

湘兒 發表於 12-3-14 16:01
只可以講好過3,萬眾。
我老公都係咁講... 佢主要上網睇小說, FB, whatsapp, 仲有最近o既draw something...
我想要9999呀...

男爵府

$72唔高要求都算抵用wor!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我用緊呢個台啦, 無問題, 唔錯, 上網都好快
http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/bb69.gif[/img]

伯爵府

回覆 uns 的帖子

我用開數碼通 宜家轉二電訊數碼完全唔覺有咩分別 (但我唔睇片的) 只係WHATSAPP FB...
開開心心又一天

大宅

回覆 HAPPY_YY 的帖子

重有冇D再平D嫁???
:-)  :-P

伯爵府

回覆 PIGPIGMA 的帖子

唔好玩啦已經好平啦 哈
開開心心又一天

男爵府

醒目開學勳章

個人認為以$72黎講, 服務真係好OK喎,仲有$50 惠康 COUPON 同 $20 SEVEN COUPON送呀

伯爵府

Jojomama 發表於 12-3-14 18:10
個人認為以$72黎講, 服務真係好OK喎,仲有$50 惠康 COUPON 同 $20 SEVEN COUPON送呀 ...

AGREE! 我都用緊! 以呢個價錢, 我覺得唔錯!

男爵府

請問上緊網時,如有有人打比我,我會否知道。另外,收email時,如果有2m至3m既相時,load得耐唔耐?Thanks.

首頁

尾頁

跳至