跳至

首頁

尾頁

別墅

我 BB 係 328 架, 想找找有沒有同年同月同日 BB 呀 ... ^^

複式洋房

yes, my bb is also 328. How and where will u celebrate on her birthday? I am still worry about it......

別墅

回覆 AnnieAnson 的帖子

有呀, 有呀, 我個女都係28.3, 你地啲BB識行未? 我果個剩係識扶住傢俬行

別墅

Hello Wiman & cicheung,
我住屯門架, 所以我幫佢參加咗呢個星期六屯門 bb 生日會, 另外我自己會同佢開個生日會, 屋企人同佢玩下咁啦, 希望佢開開心心啦 !! ^^
我仔未識行 加 唔想行呀, 捉住佢兩隻手仔行兩步, 佢又要坐返底去爬.....hehe

你地住邊架 ?? 睇下有無機會約出嚟聚聚吖 ....

別墅

我BB 都係328BB, 我都係住屯門架

AnnieAnson  Hello, Ying..... ^^  發表於 12-3-27 14:27

男爵府

開心吸收勳章 熱血金章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋

我呀女都係328,,住天水圍,,,係tmh出世^^
因為老公請唔到假,,,所以係農曆一家3口慶祝左先,,,
328當日會去我娘親到慶祝^^

呀女未平衡到,,推凳仔就識行,,,
而家開始佢自己會嘗試扶住野企定定然後放手,,
平衡到 5 secs左右就跌返低,,
牙仔有6隻,,上4下2,,
會自己拎奶樽,餅乾食,,
一日2-3枝奶,,同我地一齊食飯,,
自己識拎住Q版維x奶/Q版朱古力奶飲,,
未識講野,,仲係牙牙學語階段,,
識拍手,請請,byebye,拍腳板

AnnieAnson  Hello Apple, 我都係 tmh 呀....  發表於 12-3-27 14:28

大宅

回覆:請問有沒有 328 BB 呀 ???

我隻奀奀都你係328
不過好細粒,7.5kg :(
仲未識自己站。。。

AnnieAnson  Hello Rainying, 你 bb 係仔仔定囡囡呀 ???  發表於 12-3-27 14:29

別墅

各位 328 BB , 1 歲生日大快樂 .....

昨天忙碌地招呼我家小寶貝, 沒時間上來跟大家說聲生日快樂 ...

祝各位小 BB , 身體健健康康 , 日日開開心心 , 聰明伶俐, 笑口常開 , 快高長大.....^^

民房

請問有沒有 328 BB 呀 ???

Hi, 各位BB媽咪,我對孖女都是328出世㗎,現在一歲仲細細粒,扶著行,兩個仲開始嘩嘩嘩,好嘈呀!

大宅

畀面勳章

請問有沒有 328 BB 呀 ???

我個仔都是328 bb,住荃灣!

首頁

尾頁

跳至