自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:唔明白點解有些人採唔相信有拐子佬態度,更

原帖由 MYTL 於 12-03-16 發表
唔明白點解有些人採唔相信有拐子佬態度,更加唔明白點解警方叫人唔好信, 信了的人必然會有戒心,凡事提高警覺 ...
唱好香港嘛,穩定經濟繁榮啩,自求多福啦

珍珠宮

好媽媽勳章

其實好多真有其事,不過好彩沒事便沒報警,同學家長佢同有對細女有返開PLAYGROUP,佢細女PLAYGROUP的同學仔,同媽咪一齊,媽咪拖住,佢地行行下商場,人來人往,媽咪突然發覺自己手袋比人拉一拉,下意就用拖住小朋友手拉一拉住自己個袋,2秒咋,佢個女已經有另一隻拖埋佢,佢即時拉住囡囡,大聲叫,好彩無事..所以D衰人大多有同黨,幾個人圍你,千奇要小心呀~~

別墅

別墅

真定假??????

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

阿女都試過, 有次同細佬+工人, 阿女個時11歲, 細佬9歲到, 咁佢地由馬頭圍道向紅萍果街市方向行, 阿女話有個男人跟住佢, 仲同佢講野, 問佢住邊呀咁, 話帶佢去飲野, 阿女醒呀, 拿拿林拖實細佬, 帶埋姐姐帶個男人遊花園, 去紅萍果兜幾個圈, 賣甩個男人先行返屋企~

佢講返比我聽, 我即讚佢做得好, & 再brief佢一次, 一定要去多人當旺既地方, make sure 賣甩個男人&佢無跟住, 先可以行返屋企架~

所以我覺得平時既教導, 提醒都好緊要架~

伯爵府

畀面勳章

引用:謝謝提醒,+請問是何文田邊到呢?+我都係住何

原帖由 3wa4 於 12-03-15 發表
謝謝提醒, 請問是何文田邊到呢? 我都係住何文田? 仲諗住屋村應該無咁猖狂添!
...
我都係

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

There is a light at the end of the tunnel!

子爵府

好媽媽勳章

回覆:qyeternity 的帖子

有左拐子佬,引埋啲集團黎拐少女,大家小心呀

請大家留意, 曾經有人係facebook開左我係bk個名既 a/c (Nopan Ma), 當然人人都可以叫nopan, 但此人仲偷埋我囡囡bk張相開fb, 有問題, 大家小心

複式洋房

多謝樓主的提醒……不過事主又係朋友的XX或者親戚朋友的XX

男爵府

變態佬唔得咩

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至