時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

[經典回憶] 1997年 - 唐英年嘆紅酒 (約道 5A 唐家大宅)

http://www.youtube.com/watch?v=LLtMiBGPkvw&feature=related

背熟佢,被罵者一定比你罵到目定口呆!
講 你 又 唔 聽 , 聽 你 又 唔 明, 明 你 又 唔 做 , 做 你 又 做 錯 , 錯 你 又 唔 認 , 認 你 又 唔 改 ,改 你 又 唔 服 , 唔 服 又 唔 講 ...

公爵府

.

公爵府

Thanks for sharing.

大宅

原來 一早已有5A

講 你 又 唔 聽 , 聽 你 又 唔 明, 明 你 又 唔 做 , 做 你 又 做 錯 , 錯 你 又 唔 認 , 認 你 又 唔 改 ,改 你 又 唔 服 , 唔 服 又 唔 講 ...

大宅

:;pppp::;pppp::;pppp:

瑪瑙宮

好媽媽勳章

回覆:~ 有片~ [經典回憶] 1997年 - 唐英年嘆紅酒 (約道 5A 唐家大宅)

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

真係700百人睇住佢講大話囉!

珍珠宮

畀面勳章

:;pppp:

大宅

回覆 alicemic 的帖子

仲有, 祖國好多老細面前....

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

:;pppp::;pppp::;pppp::;pppp::;pppp:

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:~ 有片~ [經典回憶] 1997年 - 唐英年嘆紅酒 (約道 5A 唐家大宅)

點解我覺得佢有d似房祖名?

珊瑚宮

唐唐個仔仲响佢身度爬泥爬去

子爵府

醒目開學勳章

咁舊既片你都搵到出黎!

大宅

d酒多到呢!!點解唔放係櫃度,而放係地下0既???
~~就算我曾淌著淚,狠心放棄自己,然而袮卻說不會把我遺棄~~

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

做少爺做得好好地……仲咩去選特首啦……
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

男爵府

BK Milk勳章

:;pppp:

大宅

回覆 rabbit75 的帖子

可能, 佢係政府工作9年....根據佢過往係政府既往績同經驗.....

捍衛核 心價值方面做到「加零一」,因為「捍衛我們的核心價值是最核心的核心價值。」

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

二世祖

chiandjoyce    發表於 12-3-17 19:08

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

繼續抱住務實,理性,求同存異...講既講去都係呢句...深入討論~~~~救命~~...咁重要既事都咁...佢教仔係咪講"仔到時你會明呀"....

首頁

尾頁

跳至