自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

頭先接到對特首的民調,我地又試下玩下.
以下內容大致如下:憑記憶,可能有少少出入,但大家試下來投票。

A. 你會支持邊個 ?
1號:梁振英 2號:何俊仁 3號:唐英年 4:投白票

B. 你認為選委應該選邊個 ?
1號:梁振英 2號:何俊仁 3號:唐英年 4:投白票

C. 你認為流選是否好事 ?
1 是 2 不是 3 好壞參半

D. 你的年齡介乎 ? (分佈唔記得喇 ,以下憑印像)
1(未滿18歲) 2(18-25歲) 3號(25-30歲) 4 (31-40歲)
5 (41-50歲) 6 (51-60歲) 7 (60歲以上)

E. 你的學歷 ?
1(大學程度) 2(1大專或副學士) 3號(中學或高中) 4 (小學)
5(其他)

F. 你居住樓宇 ?
1(私人屋苑) 2(自置公屋或居屋) 3號(公屋) 4(其他)

G. 你居地區 ?
1(香港區) 2(九龍東) 3號(九龍西) 4(新界東) 4(新界西)
5(新界北)

H. 個人入息 ?
1 一萬以下 2 一萬至二萬 3 二萬至三萬 4. 三萬至四萬
4. 四萬至五萬 5. 五萬或以上

以上問題可答可不答, 純粹表達下啫,不同意見唔緊要,香港係言論自由社會,唔好向到鬧架 !

紅色字代表我的答案。
點解我咁揀 ? 其實兩個真係揀唔落手,既然兩個都誠信破產,咁我就揀個穩中求變,我唔想揀唐生,因為佢真成個少爷,識講唔識做,佢話梁振講大話,無誠信,佢咪仲嚴重過,同埋都係會繼續官商勾結、地產霸權,唔想要個咁既特首。

大宅

回覆 milimili 的帖子

係不准插人,打錯字

男爵府

支持梁生!!!

男爵府

支持梁生

禁止訪問

引用:支持梁生!!!

伯爵府

畀面勳章

回覆:milimili 的帖子

4白票

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

A 1
B 1

侯爵府

畀面勳章

mr.leung 十卜 !

男爵府

回覆 heichunmum 的帖子

haha~多謝你記得我!

大宅

回覆 puicps0614 的帖子

如果流選, 會唔會係多左曾生或葉劉 ?
唔得呀, 兩個都唔掂, 曾生為人好陰險.

Henrymama  曾玉成上, 仲衰  發表於 12-3-17 23:20

禁止訪問

畀面勳章

回覆:入黎選特首 (不准插心或鬧事)

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

CY

首頁

尾頁

跳至