夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:坦白講~~如果小三將個BB的生埋出黎....件事

原帖由 Janice_mamama 於 12-03-20 發表
坦白講~~如果小三將個BB的生埋出黎....件事只會更加覆雜....
本來係3個大人既問題,變在3個大人加2個小朋友 ...
這個真是一個現實問題,不是妳還愛不愛,想唔想放手,係你能不能咁一直容忍佢兩邊走。依家你唔想放手,你什麼都甘願,但日子久了,真的能就這樣下去嗎?

別墅

引用:Quote:原帖由+TreeTree333+於+12-03-20+發

原帖由 veroshea 於 12-03-20 發表
你認為個女人生左出黎仲有可能會放手嗎? 除非你可以接受佢有兩個家啦!3

...
Totally agree!

大宅

我亦希望你捱到呢日,學我家姐話齋,你會不會為咗一個路人踩咗一腳而嬲咁耐呀?雖然係好痛,但你唔放開啲睇既話最怕佢到時真係選擇小三之後你仲痛,我覺得你而家唔好再咁愛佢,如果佢到時真係掉低哂所有野真係返嚟先再愛佢都未遲

858D  要有心理准備,到那日,可能仔女都大了。系小三踢開他才回來。  發表於 12-3-22 06:13

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我亦希望你捱到呢日,學我家姐話齋,你會不

原帖由 kammy2005 於 12-03-20 發表
我亦希望你捱到呢日,學我家姐話齋,你會不會為咗一個路人踩咗一腳而嬲咁耐呀?雖然係好痛,但你唔放開啲睇 ...
ageed! 到時先有可能真的浪子回頭。而家等等下,佢覺得你點都唔會走,佢又邊駛再珍惜你,如果個小三係有手段既女人仲弊,分分鐘會令你c6唔要你,唔再係你決定放唔放手。

其實小三會否又是大6人??

~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

複式洋房

一個28歲未夠7年的新移民...... 同我老公相差18年

珍珠宮

樓主放鬆d啦!
雖然20年既感情好難話放手就放手,
希望你呢段時間愛惜自已,
唔好比自已有太大期望,
到時就算失望都冇咁痛....
加油吧!!!

大宅

回覆:TreeTree333 的帖子

根本不值得原諒和等他回來,他和小三有了孩子,已經係極錯

禁止訪問

引用:從這版看到無數咁多的回應都訴說丈夫有小三

伯爵府

環保接龍勳章

引用:我有一對18個月大的仔仔, 但在上個月發現老

原帖由 TreeTree333 於 12-03-20 發表
我有一對18個月大的仔仔, 但在上個月發現老公有小三, 佢仲要有了5個月BB, 現在佢搬了出去同佢一齊, 但佢隔 ...
呢個情況完全可以接受囉,有埋bb,即係唔斷囉

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

TreeTree333 發表於 12-3-20 19:39
一個28歲未夠7年的新移民...... 同我老公相差18年
下屬定係酒巴識架? 一齊左幾耐? 如果你老公經濟環境好, 佢肯放手既可能性幾乎係0, 因為28歲都唔算細, 而且仲有埋BB, 除非你老公無錢, 咁你仲有機會同佢鬥長命? 否則......
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

男爵府

引用:我有一對18個月大的仔仔,+但在上個月發現老

我有一對18個月大的仔仔, 但在上個月發現老公有小三, 佢仲要有了5個月BB, 現在佢搬了出去同佢一齊, 但佢隔 ...
有老婆同仔唔珍惜,搞三搞四。
我想鬧爆佢!

面具戴太久,就會長到臉上,再想揭下來,除非傷筋動骨扒皮。——魯迅。

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

複式洋房

多謝各位, 我是明白, 只是不想去接受這現實, 希望可以找到一些浪子回頭的例子, 讓我心好過一點, 但事實即是事實, 我會嘗試慢慢接受的.

大宅

有冇諗過, 如果你老公要求帶埋個BB同你住, 佢同小三分手, 你會點呢? 小三28歲, 叫佢帶住個BB, 想再搵第二個, 又係好難.

當然, 個男既同小三都有責任. 但你地生得BB (人工?), 對住咁耐, 你都唔發現大家相處可能有D問題, 令個男人搵小三?

事情既發展, 可以有好多可能性. 真係要做足心理準備. 帶住兩個BB, 你都要睇下自己既能力.

別墅

女人有時真係好儍,不如放多d時間係小朋友身上。各位姊妹最緊要小心處理經濟問題,保障自己和小朋友生活。

大宅

引用:我有一對18個月大的仔仔,+但在上個月發現老

搬得出去就唔好預佢回頭喇

珍珠宮

引用:多謝各位,+我是明白,+只是不想去接受這現實

多謝各位, 我是明白, 只是不想去接受這現實, 希望可以找到一些浪子回頭的例子, 讓我心好過一點, 但事實即是 ...
吾系潑你冷水,你都系接受現實吧啦,搬左出去,bb都有埋,真系吾好祈望佢回頭一日,兩手準備,早點為自己打算好過啦

男爵府

TreeTree333 發表於 12-3-20 22:38
多謝各位, 我是明白, 只是不想去接受這現實, 希望可以找到一些浪子回頭的例子, 讓我心好過一點, 但事實即是 ...
20年嘅愛+感情換到呢種傷害, 我替你難過。
無論佢返唔返黎, 那個B未出世時都放唔低, 到時生左咪更唔會丟低果邊個小朋友.....
樓主要好好加油, 有咩唔開心就上黎發洩一下啦, 呢度有好多JM願意聽你講。

複式洋房

多謝各位! 我會嘗試放低!

子爵府

回覆:第三者

努力... 加油

首頁

尾頁

跳至