自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 問 : netvigator網上行續約優惠

我呢個月到期啦!其實唸住繼續用netvigator
唔知有冇其它BK媽以提供一下用緊咩plan?

子爵府

我6月15號到期..之前用近$162 3M X18個月..已經搵笨左
咁鬼耐...( 唉!願者上釣...)
※睇完大家朋友推介希望做到$145 6M X18個月※
依家講極都係甚麼$170 6m ( free兩個月) X18個月=$151
( 我叫佢send張終止合約form比我,又話一定要郵寄)
想問下大家..如果我過左合約期限先寄到返去?最多比番舊價蝕左一個月...究竟仲有無得再傾呢?
學大家話齋真係海鮮價激死人...最怕要互相拉鋸戰..麻鬼煩煩.....

男爵府

我而家係完左約,冇續約一路都係用145- 3M, 咁上個月佢SEND左個EMAIL話叫我CONFIRM升上NETVIGATOR ONE MEMBER.
我唸到唯一既好處係我24HR都打上HOTLINE有人應我TECHNICAL SUPPORT 啦~

大宅

恩禧媽 寫道:
請問最近有無媽咪續約呢?價錢如何呢?thanks!

我都想知. 因為我合約完左, 現在交162 - 6m, 有冇好優惠呀???

[img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

洋房

我呢個月到期啦!其實唸住繼續用netvigator
唔知有冇其它BK媽以提供一下用緊咩plan?

首頁

尾頁

跳至