自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 EVA222 的帖子

非常認同!

象牙宮

2021勳章

他返工,想他放假,到他放假.成日有少少爭執

伯爵府

我都成日咁諗.. 到左依家,覺得一個女人結唔結婚都冇咩所謂,同老公一齊,又要諗埋佢感受,食野、買野、行街咩都要諗.... 仲有埋個仔... 仲煩﹗

alicialee1210    發表於 12-3-21 19:49

大宅

2021勳章

引用:我都成日咁諗..+到左依家,覺得一個女人結

原帖由 annaanna 於 12-03-21 發表
我都成日咁諗.. 到左依家,覺得一個女人結唔結婚都冇咩所謂,同老公一齊,又要諗埋佢感受,食野、買野、行 ...

大宅

2021勳章

我都成日咁諗.. 到左依家,覺得一個女人結唔結婚都冇咩所謂,同老公一齊,又要諗埋佢感受,食野、買野、行 ...

大宅

LilyTerry 發表於 [url=tel:12-3-21 10]12-3-21 10[/url]:57
唔祇同c6, 有時連朋友都唔想見,鍾意一個人。

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

年少無知 , 因為當時仲有憧憬 !

經歷過原來不外如是
一個人真係可以好簡單 ,
不過我仍然都係鐘意我仔女既

miffymiffy  me 2   發表於 12-3-21 16:31

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:越來越發覺享受自己一個多過同c6一齊

人就係咁,得唔到又想要,得到又唔會珍惜只當理所當然。
記唔記得當日結婚為咩?
但我相信,有時一個人,靜下諗下野平衡下會好一點,但一次半次唔係長遠

伯爵府

hashtag旅遊勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

我都鍾意享受自己既自由時間,所以間唔中都會自己出去同fd玩or自己行街﹗

alljodesign  十分認同! 一定要自己出下去~`  發表於 12-3-22 04:25
みんなで一緒に笑う

大宅

佢一話出 trip,我簡直歡天喜地,好期待!

子爵府

引用:我享受自己一個的時光同樣鍾意和c6一齊兩者

原帖由 KanrisHung 於 12-03-21 發表
我享受自己一個的時光
同樣鍾意和c6一齊
兩者可以無衝突 ...
最好平衡下!今個星期放兩日,一日自己一個係屋企,拾下屋,煮下嘢,好輕鬆!一日就成日同老公一齊,呢度去果度去,開心不過累囉

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

C6一係屋企, 就會不停"哦"我!!

如果去行街, 真係名副其實既"行街", 當我想停抵睇野, 佢就會拉我行, 好驚我洗多兩毫子!!

一家人去食野, 阿女想去食貴小小既野, C6一係就叫我地兩個去食, 佢去快餐店食, 食完先再join 埋一齊, 再唔係一睇完menu, 又話唔餓, 唔好叫咁多, 佢食好少就夠!!mouth:

我對佢住, 得一個字:
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

引用:我都覺,佢放假係屋企,我重會覺得佢麻煩,

原帖由 garfield097 於 12-03-21 發表
我都覺,佢放假係屋企,我重會覺得佢麻煩,佢一曰要食足4餐,佢鐘意食飯,又要人地跟佢食飯,其實我和兩個 ...
我晌大肚既時候,lunch想食碗粉,c6唔俾,要我食飯!

而家我放假,c6返工,佢又嫌我同bb去玩唔預佢!

麻煩

我是一隻喵

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

回覆 bearbear333 的帖子

我都係咁諗.
但我唔同你~~我C6凡事都管:
條毛巾要唔要洗~~管
件衫用咩衣架掛~~管
件衫著幾多日要洗~~管

我覺得都有好處, 就係唔駛用腦諗, 佢咩都諗哂.

伯爵府

畀面勳章

不好點評我,我睇唔到架!!Thx~~

男爵府

Me too !

珊瑚宮

2021勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

mouth:mouth:mouth:

別墅

好媽媽勳章 畀面勳章

我都怕人同c6一齊放假, 由其長假不出兩天我覺得他好煩!!!!

水晶宮

2021勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

我唔鍾意自己一個....

男爵府

我覺得同c6一齊好開心喎

首頁

尾頁

跳至