興趣嗜好

跳至

首頁
23456...45

尾頁

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:tamama_babyyan+發表於+12-4-27+11:3

原帖由 lovebobo 於 12-04-27 發表
下, 剷左再裝過
老實講我唔會試

長期都情緒低落

男爵府

回覆 回覆:tamama_babyyan的帖子

一剷左個apps, 當然咩都沒有啦!

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:一剷左個apps,+當然咩都沒有啦! +

原帖由 i9003 於 12-04-27 發表
一剷左個apps, 當然咩都沒有啦!
開極都開唔

長期都情緒低落

男爵府

回覆 回覆:tamama_babyyan的帖子

如果再有下一次, 試下等一, 兩日至再開,我都有試過開唔到。

大宅

回覆:tangma 的帖子

有冇人知,Why我三隻艇仔唔郁得?
成個星期?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:woonng+發表於+12-4-26+17:31+又多一

好似唔係種玉米, 有一顆樹要 $2,500, 你有冇買?

這顆樹有兩樣野可以種, 好似其中一樣就係
我試過喺棵樹種野,唔係種第一樣,而家試種第二樣!

男爵府

回覆 lovebobo 的帖子

可能我攪錯左, 唔記得要用咩種.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+lovebobo+的帖子 可能我攪錯左,+唔記

回覆 lovebobo 的帖子

可能我攪錯左, 唔記得要用咩種.
我要做呢個任務呀,點算mouth:

男爵府

lovebobo 發表於 12-4-27 22:25
我要做呢個任務呀,點算
唔好灰心呀, 可能有其他jm幫到你呢mouth:

大宅

回覆:woonng 的帖子

種GRAPES,
如無記錯

翡翠宮

引用:種GRAPES, 如無記錯 +

原帖由 tangma 於 12-04-27 發表
種GRAPES,
如無記錯
Grapes要用精靈豆買左crop pack先有得種mouth:

男爵府

畀面勳章

有咩手機可以玩呢個game?
我部samsung galaxy gio係咪玩唔到架?

大宅

引用:Quote:原帖由+tangma+於+12-04-27+發表種GR

原帖由 lovebobo 於 12-04-28 發表
Grapes要用精靈豆買左crop pack先有得種
係喎,唔記得,Jockey冇送精

禁止訪問

大宅

引用:我尋日玩玩下hang機,+跟住再入去就彈返出黎

原帖由 Jennyhui 於 12-04-28 發表
我尋日玩玩下hang機, 跟住再入去就彈返出黎. 好多次都係咁.
有乜辦法呀? 我已經試過呢種情況, 剷了再裝過, ...
剷咗重裝,重開佢會問你

大宅

引用:我尋日玩玩下hang機,+跟住再入去就彈返出黎

原帖由 Jennyhui 於 12-04-28 發表
我尋日玩玩下hang機, 跟住再入去就彈返出黎. 好多次都係咁.
有乜辦法呀? 我已經試過呢種情況, 剷了再裝過, ...
剷咗重裝無問題,佢會問你玩返舊既定重新玩過,我之前玩到悶剷咗,前排見有新地圖,所以重裝,諗住要重新玩過,點知佢問我玩之前玩開嗰個定玩新既!我當然玩返之前嗰個啦

男爵府

減齡達人勳章

但佢 d upgrade 真係好麻煩, 唔見咗 Dreamy 去唔到第二個島 recover 過幾次後又打回原形, 而家留守係主島算

大宅

我已經玩咗3次, 等一次29級, 冇啦啦D野冇曬大半, 級數同藍精靈都少咗。咁restart再玩24級時又黎, 再剷過又玩23級又黎, 忍唔注send email 去beeline

翡翠宮

引用:我已經玩咗3次,+等一次29級,+冇啦啦D野冇曬

原帖由 CARINEYIP 於 12-04-29 發表
我已經玩咗3次, 等一次29級, 冇啦啦D野冇曬大半, 級數同藍精靈都少咗。咁restart再玩24級時又黎, 再 ...
深表同情

我朋友玩左N次,到底點解會咁架

男爵府

減齡達人勳章

CARINEYIP 發表於 12-4-29 01:03
我已經玩咗3次, 等一次29級, 冇啦啦D野冇曬大半, 級數同藍精靈都少咗。咁restart再玩24級時又黎, 再 ...
咁 beeline 有無回覆?

首頁
23456...45

尾頁

跳至