跳至

首頁

尾頁

大宅

Xmas Party-已經無問題,但係只存到1/28,電腦要清場!

Hi, 有出席或無出席Xmas party

別墅

Re: Xmas Party - 分享相片平台

HonBBMaMa, 你真係好鬼細心嘅啫!

大宅

FM,

Thank you! 我都係想大家睇得舒服

大宅

Thank you very much for HonbMa's GREAT effort!!!

大宅

肥魚好幸福有 細心媽媽

洋房

GinDad報到﹗

20051211 Xmas Party 相簿

大宅

Gingindaddy,

Wow! You are a SUPER-efficient guy!!!
等我慢慢欣賞下先. Thanks alot!!!
(Thanks also for the disc that you give me today!)

Thank you very much for all the 工作人員 as well!

ChingchingFamily

大宅

今日要照顧蝦蛟仔唔係有好多相, 希望無去嘅媽咪都可以分享我哋嘅開心!!
Chick Here

辛苦哂咁多位幫忙嘅mama & daddy

大宅

個場真係好唔得,好黑,映唔到BB靚仔靚女樣!
真係好抱歉!

大宅

Chingchingbb報到!
有相睇了. 想要original size photo 可PM 個email address with photo number 我 e 番比你哋.

20051211相片

HonBMa,
唔緊要啦! 最緊要大家開心聚聚. 唔該晒你及所有工作人員的arrangement 至真!

GinginDad,
我想要你的original size 有chingching豬的相片, 係咪照舊方法等你比條有original size 的 link上自取呢? Million thanks in advance.

大宅

HonBBMaMa
唔駛唔好意思,我地BB個個都咁靚,黑d都冇問題!
多謝所有工作人員呀!

大宅

唔好咁講啦, 係餐廳唔係好掂就真 :tongue:

男爵府

honbma,

你哋班搞手用咗咁多心機同時間籌備個gathering,真係多謝你哋都嚟唔切啦 ,學chingma講,最緊要大家出嚟見吓面同埋俾班bb一斉玩吓,場地好只係錦上添花啫.
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]

伯爵府

各位,

今日我同皓皓都盡興而歸, 好開心呀~ 見到個個bb都咁得意, 一齊玩好happy~~
在此多謝晒所有搞手及工作人員, 冇你地今日個party冇咁正呀

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

洋房

all,
好多謝o甘多位攪手靚媽 等我地個個bb都有個難忘的Xmas呀 :-P

別墅

Thanks all mom & dad ...

Today's gathering is great.

Photos x'mas party 1211

男爵府

好媽媽勳章

多謝晒所以攪手媽咪呀 你地好勁
咁多人既地方都攪得掂
十個勁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
今日冇播o個個fun fun show聽聞話個場冇電視??
但我見個負責人搬個電視走架喎~~hahaa
呢間野好似越黎越bad咁d人 我地都要bad list佢~haaha

大宅

sorry 大家, 之前問過個負責人, 佢話有電視同可以播dvd. 去到至知原來只有一個小電視. 負責人原先想搬個電視去bar

別墅

你哋用咗咁多心機同時間籌備,真係多謝你哋!!!!!!

CLICK HERE TO SEE MORE X'MAS PARTY PHOTO

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至