網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今日我在淘寶一如以往用信用卡付款

在填寫完一堆信用卡資料後..即係信用於號碼..到期日..信用卡持有人名....地址...一堆後....話我信用於信息同支付寶的不付...........
到底咩事呢...我打左去銀行..又打左去香港淘寶..打埋去杭州淘寶客服都解決唔到
激死我啦~

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jlmaz 發表於 12-3-26 21:11
今日我在淘寶一如以往用信用卡付款

在填寫完一堆信用卡資料後..即係信用於號碼..到期日..信用卡持有人名.. ...
我今日都係咁呀,唔知做乜自動轉左版面後間中都係咁
執仔之手 與仔偕老

子爵府

回覆 叉燒媽 的帖子

我以為係我自己填錯野問題tim!

自從淘寶轉左版面,.....要我填一堆野後....今年開始....特別今個月..我已碰左3次.........
上一次..係之後突然又正常返

今日又咁....真係文爆....好似以前咁咪幾好.........
而家要填一堆野..真係麻煩....

唔通係個系統同網路問題..唔關我地填錯野事?

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jlmaz 發表於 12-3-26 21:34
回覆 叉燒媽 的帖子

我以為係我自己填錯野問題tim!
咦, 我今日再試下, 發覺原來寄去集運果單貨可以過到,但直接寄順豐黎HK果單就唔得喎!

跟住我再睇返之前d訂單,
都係咁樣情況!

你係唔係都係一樣?

執仔之手 與仔偕老

公爵府

畀面勳章

你地有冇中銀信用咭R? 有就試下用個什麼快捷付款, 有中銀選擇, 佢會SEND 一次性PW去你手提, 仲平左手續費, 1.5% 咋!

我之前都好似你地咁,轉左快捷付款又OK WO!

子爵府

kirstyau 發表於 12-3-27 16:15
你地有冇中銀信用咭R? 有就試下用個什麼快捷付款, 有中銀選擇, 佢會SEND 一次性PW去你手提, 仲平左手續費, ...

我係用中銀信用卡啊
可唔可以教下我點set 啊....
快捷付款咩來ga?
thanks ar!

公爵府

畀面勳章

回覆 jlmaz 的帖子

其實都係同一個付款版面,不過係上半部位置有個快捷支付, 下半部位置係平時VISA付款, 你CLICK 上半部位置個快捷支付,試下得唔得!

子爵府

回覆 kirstyau 的帖子

哦~原來係咁啊
咁我下次嘗試下
唔該晒你啊

男爵府

回覆:在淘寶用信用卡付款,佢話我信用卡信息錯.....有無人試過?

我想問下月信用卡俾錢,要到銀行開通?

大宅

請問我都吾識用信用卡付款, 第一步洗吾洗做D咩先, 我見有一項係激活係咩意思??

謝謝

子爵府

回覆 muimuig 的帖子

我係用中銀信用卡
只要在中銀的網頁中做一個卡的visa 驗證到登記
你要set一個密碼
即set 即用

記住個密碼
在淘寶買野.輸入完信用卡資料後,會跳去銀行頁面,輸入剛才你set的密碼就成功付款了

子爵府

回覆 小y 的帖子

我係用中銀的
由於我係2008年攪的了..都唔係好記得有無咩激活信用卡
但我印象中係無

但中銀就要上中銀個網去登記visa驗證
set 個密碼
在淘寶買野時..用信用卡要輸入密碼

男爵府

回覆:在淘寶用信用卡付款,佢話我信用卡信息錯.....有無人試過?

thx

首頁

尾頁

跳至