2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

hello~ 有冇媽媽係聯合生bb呀~

大宅

回覆:hello~ 有冇媽媽係聯合生bb呀~

我^ ^

複式洋房

我呀我呀~你地幾時預產, 我今個星期去照, 醫生話係10月2號^^

禁止訪問

畀面勳章

複式洋房

lamng0514 發表於 12-3-30 13:44
我太太預產係10月15號, 孖的

孖呀??辛苦哂~

洋房

回覆:appleccm00 的帖子

Me as well .. End of oct !!!

大宅

我10月6日呀~~ , 你地都係咪冇得熙結構呀

複式洋房

引用:我10月6日呀~~ , 你地都係咪冇得熙結構呀

原帖由 appleccm00 於 12-03-31 發表
我10月6日呀~~ , 你地都係咪冇得熙結構呀
係呀,我都仲揾緊……

大宅

回覆 karchuchu 的帖子

我諗住4月17日去聯合同E生講下~ 點解QE包~ 呢到唔包~ 我香港人都冇...

別墅

引用:回覆 karchuchu 的帖子 我諗住4月17日去聯

原帖由 appleccm00 於 12-04-01 發表

我諗住4月17日去聯合同E生講下~ 點解QE包~ 呢到唔包~ 我香港人都冇...
我係联合照完oscar然後見医生,佢都話呢间医院冇資源俾期照結構!

大宅

我預產期10月5號,我冇去聯合檢查,但將軍澳醫院一樣,話結構要留俾高危產婦做,叫我出去自己搵私家照!

我問左睇開的私家醫生,佢話佢會試下幫我照結構,但如果佢照唔齊要照的器官,就會俾介紹信我出去再照喎。而家13週,佢已經數左手指同照到心仔胃仔。

複式洋房

引用:回覆 karchuchu 的帖子 我諗住4月17日去聯

原帖由 appleccm00 於 12-04-01 發表

我都係咁話……佢話高齡同高危先包……
之後仲要去健康院,唉!

大宅

其實以前都包~ 呢兩年就唔包~ 太過份 , 你話仲要去健康院係咩意思????

複式洋房

引用:回覆 karchuchu 的帖子 其實以前都包~ 呢

原帖由 appleccm00 於 12-04-03 發表

其實以前都包~ 呢兩年就唔包~ 太過份 , 你話仲要去健康院係咩意思????
做完唐氏同第一次產檢(見醫生),如果冇乜問題就會叫你轉去健康院睇~

大宅

我十月尾預產期,下星期第一次去聯合見姑娘,未有其他安排。但我就有係私家度睇同檢查。

複式洋房

hi各位好,我都會係聯合生呀, 預產期10月19,我星期四去TKO醫院做OSCAR,咪今胎冇得照結構咩?

洋房

回覆:agnes219 的帖子

Yes ar this time no structure scanning anymore..so where will u go to do this structure test? I am still searching...

禁止訪問

畀面勳章

大宅

各位好,我都會係聯合生呀, 預產期10月13日

洋房

預產期響10月31日,因高齡37歲,生第二胎尋日照咗頸皮同抽血,預約咗6月照結構

首頁

尾頁

跳至