自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

翡翠宮

等等先~

年前我朋友爸爸帶松鼠狗行粉嶺蝴蝶山

點解而家先開post~?

仲有~你朋友個爸爸放狗冇拖繩~?

放大狗好~細狗好都一定要拖繩~

可唔可以sd比我睇果個男人個樣~?
因為我都有d想搬過果面...
入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

無聊人一個 發表於 12-3-29 13:37

收到, 已點左佢相
我住果頭架
會加倍小心

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我放狗行山我會帶枝行山棍.用黎自衛同如果99遇到野9有危險,我會同佢死過.

其實有支香氛噴霧,話噴左佢地會冇蚤上身同可以舒坦情緒.可以暫時分開.我係屋企佢地有時好頑皮我會噴佢地.佢地即刻好乖!

不過成日唔記得帶出街.同唔知對野狗有冇用.

子爵府

好離譜呀)))))

隻松鼠狗狗好慘啊~~~

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

子爵府

畀面勳章

大宅

引用:但係點解年前野依家先po上來?

原帖由 auntie_big 於 12-03-29 發表
但係點解年前野依家先po上來?
因為-年前我未識上親子王國~

伯爵府

認識瑞士牛牛第二回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 有「營」勳章 BK Milk勳章

大宅

引用: 等等先~年前我朋友爸爸帶松鼠狗行粉嶺蝴

原帖由 kapomama 於 12-03-29 發表

等等先~
因為嗰陣時我未識上親子王國>o

翡翠宮

無聊人一個 發表於 12-3-29 15:20
因為嗰陣時我未識上親子王國>o
我想講~隻狗傷左既相~應該o係facebook度fw過~~

sd個男人張相比我~~plz~~~

我之前帶過家寶去果面住~好彩未遇過佢~
如果唔係上硬差館....搞到我家寶~

我男朋友一定打果條賤佬
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

珊瑚宮

環保接龍勳章

無聊人一個 發表於 12-3-29 13:34
-年前我朋友爸爸帶松鼠狗行粉嶺蝴蝶山~被兩隻雪撬狗咬死,而且雪撬狗無用狗繩及囗罩,而且雪撬狗咬起小狗 ...
小寶寶....so poor....
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

kapomama 發表於 12-3-29 14:22
等等先~

年前我朋友爸爸帶松鼠狗行粉嶺蝴蝶山
我都想睇全相, 我娘家都係粉嶺, 雖然係聯和墟果邊, 不過都時不時過去.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

大宅

狗狗好可憐

大宅

引用:Quote:無聊人一個 發表於 12-3-29 15:20 因

原帖由 kapomama 於 12-03-29 發表
我想講~隻狗傷左既相~應該o係facebook度fw過~~

sd個男人張相比我~~plz~~~
係~我個Friend喺facebook post過呀

大宅

住粉嶺有小孩及養狗人士留意!

post張相得唔得架?

大宅

私人Pm好似唔可以Send相?

翡翠宮

無聊人一個 發表於 12-3-29 15:41
係~我個Friend喺facebook post過呀
咁如果佢再養狗~提佢~咩狗都好~出街都要帶繩~
唔只防自己隻狗咬其他人~

仲係對自己隻狗一種保護~

細狗有咩事一下就的起佢抱埋身~

大狗既可以一手蚊去自己身後~

(做唔做得出就好睇人~)

翡翠宮

auntie_big 發表於 12-3-29 15:31
我都想睇全相, 我娘家都係粉嶺, 雖然係聯和墟果邊, 不過都時不時過去.
聯和墟

好掛住之前pet 2 all隻jojo~

次次行都忍唔住即買零食比佢開餐

侯爵府

大宅

我個Friend其實有打過去apple~但回覆要有短片先可以做野!頂!唔通隻狗比人咬仲要拍片?

首頁
12345...7

尾頁

跳至