跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 精靈混血 BB 媽媽大集會 Part III

Esmehouse+doll

多謝哂你地既祝福呀!! :-P :-P :-P :-P :-P

[quote]
doll 寫道:
[quote]
esmehouse 寫道:
你請埋我去恭平個生日會,最多我走兩場囉

[quote]
tanpopo 寫道:
Kalle

希望星期日Callista
我叫恭平!2003年12月21日出世

大宅

好媽媽勳章

[size=x-large]祝callista 同 恭平 「生日快樂,快高長大,身體健康!」

「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

大宅

Wishing callista & 恭平 a very happy birthday !!! Sorry I can't join you guys, hope you all have a great party.

大宅

HAPPY BIRTHDAY to all 壽星仔/女

大宅

Kalle,

多謝你邀請我哋黎 Callista 個生日 party 呀!! 雖然我哋唔係留咗好耐, 但係我哋一班靚媽咪都傾得好 happy 呀!! 見到你哋, 又令我覺得時間真係過得太快 lu!!

仲有呢, 你屋企個 view 真係勁正呀~~~~

大宅

lckyw,

啱啱先發現呢~~~~ 點都要同你講句恭喜, 休息多 d 呀!!

其實係有人提水架!!!

大宅

好媽媽勳章

MONE

邊個提你千
「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

別墅

mone,
我都想知邊個話你知喎

tanpopo,
祝恭平快高長大

大宅

今日好開心呀~
多謝kalle~~今日打攪晒~~
再祝callista生日快樂同埋越大越靚~~
大家0既bb都好得意好得意~~
希望可以快d再攪gathering啦~

大宅

lckyw,
0意....唔通......恭喜晒你喎
休息多0的,保重身體啦~

大宅

我都覺得時間過得好快,以前就覺得光陰似箭,有囡囡之後就覺光陰似火箭

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Good Morning
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

擒日玩得好開心呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

早呀,

而家先知原來大家寫左咁多祝福比callista,多謝哂呀!!!

同埋都好多謝大家長途跋涉,咁多約會都肯抽空黎同callista一齊過生日,真係好開心呀!! 希望大家都玩得開心,食得夠飽, 我hubby仲驚prepare太多野食,好彩我堅持唔減少jack,因為除左個蛋糕之外,其他都食得7788!!
我係哥哥 "齊齊" 3歲10個月, 同埋妹妹 Callista

別墅

tanpopo,
尋日玩得開心嗎? 恭平應該係21號先係正日呵??!! 等我預祝恭平生日快樂,越大越乖,聰明聆利!
我係哥哥 "齊齊" 3歲10個月, 同埋妹妹 Callista

大宅

lckyw 寫道:
MONE

邊個提你千

唔話你知, 等你心思思~~~ :mrgreen:

大宅

Kaczan 寫道:
mone,
我都想知邊個話你知喎

乜唔係你咩??!!??!!

大宅

好媽媽勳章

大食媽媽

多謝

別墅

kaczan,
你係唔係自己講完都唔記得呀??

大宅

好媽媽勳章

mone

我禁冰雪聰明 kaczan 禁問你,連亞旺都知啦。

kaczan
你呀,呢d野等我自己公佈麻
而家無晒神秘感啦。
並實你都好勁家啦,上次係party你見我唔抱d細路,你就用好勁既眼神望下我,我都知你醒水家啦。

首頁

尾頁

跳至