跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 精靈混血 BB 媽媽大集會 Part III

lckyw,

我都知你不嬲都咁冰雪聰明!! 但係唔好屈阿德國媽咪啦!!! 唔係佢呀!!!
咁而家再一次講句 Congratulations 啦!! 祝你樣樣都順順利利, 生個活潑可愛嘅 baby!!
我好八架!! 咁預產期係幾時啫?? 知道係仔定係女未呀?? 真係好鄧你開心呀!!!
有乜雖要而我又幫到手嘅話, 隨時 call 我呀!! 我唔駛五分鐘就到!!!

大宅

好媽媽勳章

MONE

唔係KACZAN係邊個JE ?-( ?-(
如果順利的話預產期係28 JUNE。希望BB健康成長啦。
「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

大宅

lckyw,
真係好鄧你開心呀,終於如願以賞,攪到我都有0的興奮添

大宅

好媽媽勳章

大食媽咪

多謝你呀,但此終都好驚,希望BB一切正常,健康成長,出年6月見你地呢班靚EE

「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

洋房

lckyw 寫道:
大食媽咪

多謝你呀,但此終都好驚,希望BB一切正常,健康成長,出年6月見你地呢班靚EE

Hi Ickyw

Congrat.........

Really so happy for you. You better to take care of yourself. Don't walk too much. Relax all the time. Dont eat papaya, don't eat bitter melon as they are bad for you.

Wish you and the baby all the best. :lol:

大宅

好媽媽勳章

CRISPY

多謝=))))
我會小心飲食家啦。我初初6週到10週幾月時嘔到9彩,而家好返D,食到野但都食唔到好多,但好快就餓,一餓都係食APPLE OR 飲脫脂奶頂肚,你知我幾肥家啦,希望KEEP到生都係重25-30磅就好啦。

洋房

lckyw 寫道:
CRISPY

多謝=))))
我會小心飲食家啦。我初初6週到10週幾月時嘔到9彩,而家好返D,食到野但都食唔到好多,但好快就餓,一餓都係食APPLE OR 飲脫脂奶頂肚,你知我幾肥家啦,希望KEEP到生都係重25-30磅就好啦。

Ickyw, you can eat more during the day, but try eat less during the night. If you hungry at the night time, drink MILK MILK la...

Just remember we all here for you any question log on here. All experience mama will be pleasure to help you.

:lol:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

lckyw

Congratulations 呀,我祝你一切順利、BB 健健康康!
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

好媽媽勳章

CRISPY

THX THX =))
我一有唔明就會上黎問下你地家啦。
:wink:

大宅

好媽媽勳章

ESME MA

謝謝 :wink:
BB健康,一切順順利利到生,就係我今年想要既聖誕禮物。

大宅

lckyw,Deebrown,Kaczan,Kalle

Thanks!  :-P :-P

Kalle

係呀!21号先係恭平既正日生日、不過要就我屋企人、所以18号星期日就攪囉!尋日恭平収到好多礼物同礼是、又食左好多野、玩得好開心呀!
我叫恭平!2003年12月21日出世

大宅

lckyw

Congradulations!! 如果怕肥,可以食多D肉食少DCarbohydrate,因為食肉肥喺BB度、Carbohydrate就肥喺自己度架!
希望好快会見到你BB,比我大抱一特抱! :-P :-P

大宅

Little Christy: 恭平哥哥生日快樂

大宅

lckyw,
係呀,唔好成日諗埋0的擔心野呀,對bb同你都唔好架

大宅

小Christy

多謝哂!錫哂你!

恭平上

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

你既願望一定會實現架
到時生左一定要通知我地去睇 BB 呀

lckyw 寫道:
ESME MA

謝謝 :wink:
BB健康,一切順順利利到生,就係我今年想要既聖誕禮物。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

我放工啦

大宅

tanpopo
sorry呀遲咗tim ,祝恭平生日快樂 ,好掛住你呀,真係好耐唔見喇,下次你一定要出黎聚一聚呀

別墅

MONE,
好彩你同我澄清,唔係真係要叫大老爺伸冤呀:-(

lckyw
雖然我上次halloween party 已經知道, 但係我覺得你唔係好想講, 可能怕bb小氣, 都係等你自己講先, 我好多次都想問係點, 不過而且你公佈左,我可以大聲咁講[size=large]恭喜你呀

kalle,
你老公d手勢一流, 特別係d curry, 好好味

大宅

kaczan
最衰我好遲先至到,我計過我搭車都用咗成2個半鐘頭 :-( :-( ,有好多嘢都食唔到 :-( ,不過真係好多謝你載我地出旺角,我地仲行埋花園街,好夜先至返到屋企呀 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至