跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 精靈混血 BB 媽媽大集會 Part III

lckyw
hehe...me too(一早已經知道) ,不過我都要响度講聲恭喜~恭喜~恭喜你呀~
你感冒好番d未呀?? :-P 記得多d休息,保重身體呀

大宅

好媽媽勳章

[size=x-large]多謝禁多位靚女媽媽~

「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

大宅

好媽媽勳章

KACZAN

話你SMART就係SMART =) 初初有左都真係怕BB小器呀,你知上次我既慘痛經歷啦,我奶奶都係琴晚先知咋。
仲有呀,出年你亞女又多個伴啦。睇下你又醒唔醒千
「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

大宅

好媽媽勳章

各位靚太

KALLE今日同我傾過電話,睇下星期五一齊食LUNCH得唔得。有興趣就一齊黎啦WEI ~

大宅

>lckyw
雖然我係睇lee度d post先知
但都恭喜晒~~~~希望出年可以抱下你個得意bb~~~
take care~~~~

>tanpopo
我想問問你會比恭平讀日本幼稚園定係國際學校呢?
本來我一直都打算yuuki第時入太古果間tanpopo讀
但今日我有個fd叫我唔好.....
所以想問下你來參考下~~~thx~~~

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Good Morning Everyone
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

好媽媽勳章

doll

多謝你呀,出年你就抱下我個b,仲要打下佢pat pat wor ... 叫佢乖乖地聽dad dad 同ma ma 話呀。

大宅

好媽媽勳章

hello esme =)

仲有無返去上慕道班呀??

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我好勤力架,個個星期五都有返架,仲返得幾開心架

lckyw 寫道:
hello esme =)

仲有無返去上慕道班呀??
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

好媽媽勳章

esme

禁就好啦,加油呀。

寶石宮

lckyw

出年可以洗禮啦

大宅

早晨~~~~~~~~

洋房

good morning all................

別墅

morning doll, esmehouse and crispy,

doll,
你老公好型呀!! :mrgreen: internet 真係有用,造就左咁多couple喎,我以前都唔敢信d net 上嘅人架

crispy,
jasmine 好d嗎??
我係哥哥 "齊齊" 3歲10個月, 同埋妹妹 Callista

寶石宮

doll

我都話你老公型架啦

大宅

好媽媽勳章

esme

好野

esmehouse 寫道:
lckyw

出年可以洗禮啦

大宅

好媽媽勳章

KALLE

星期五點呀,我個日同MONE 傾過佢都得WOR... 會帶囡囡出黎。

其他媽媽你地得唔得呀??

別墅

SORRY!! Deleted wrong post!!

別墅

lckyw,
我ok呀, 不過tanpopo未必得,佢hubby放假,可能有節目喎,遲d reply我. 去邊好??
我係哥哥 "齊齊" 3歲10個月, 同埋妹妹 Callista

洋房

kalle 寫道:
morning doll, esmehouse and crispy,

doll,
你老公好型呀!! :mrgreen: internet 真係有用,造就左咁多couple喎,我以前都唔敢信d net 上嘅人架

crispy,
jasmine 好d嗎??

Hey Kalle

She is much better la.. thanks for asking. I already took the persent back to the office hehe (won't forget) again.

Give me a call tomorrow then we can have a HIGH TEA or whatever

See you

首頁

尾頁

跳至