懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

昨天話我宮頸位鬆了,叫我有心理準備bb隨時掉下來,今日又叫我落床行下,又話訓床都沒用,沒顯示訓床可令bb不滑下來,又話我不是跑步等等…今天照都不照多次就趕我走…

大宅

我得8 weeks昨天先作小產陣痛出大量血,今日就叫我出院…

咁為何老人家話最好訓床到穩定先?到底點架?

禁止訪問

回覆 回覆:feebie的帖子

伯爵府

牛年勳章

一定要訓床 , 唔好亂郁
檢查時BB SIZE正唔正常 ,有無心跳??

仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

大宅

引用:昨天話我宮頸位鬆了,叫我有心理準備bb隨時

原帖由 feebie 於 12-03-31 發表
昨天話我宮頸位鬆了,叫我有心理準備bb隨時掉下來,今日又叫我落床行下,又話訓床都沒用,沒顯示訓床可令bb ...
首先不要太傷心,我曾經同你一樣,個陣睇過幾個doctor ,都証實不能成長,讓它自然流出,因為doctor 認為如果系不能生長,就不應保胎,因為訓可能減排出來的時間!

大宅

回覆 回覆:20120110的帖子

係呀!政府院叫我走得…又講到好似掉都沒法子,沒顯示話行得路多就會掉…但佢都識講啦!我宮口位經過昨天陣痛開了少少,鬆了喎!不是訓係到等佢安全穩了先好咩?

大宅

回覆 回覆:camaychanyip的帖子

我bb有心跳喎!

伯爵府

回覆:feebie 的帖子

唔好理政府,去睇私家啦
你呢個case,可以即刻見醫生架

大宅

回覆 回覆:CutieSo的帖子

週數跟私家講既一樣,相比計我最後一天來經期的週數少,其實我都知邊日懷孕,自己計都係8 weeks,因為我有mark住邊日行房…週數沒問題,有心跳

大宅

引用:我bb有心跳喎! +

我bb有心跳喎!
我以為無心跳,即系有成長到,甘就唔好放棄主丫,個陣時我系心跳都無,如果有心跳你要訓,同埋聽人講食雞蛋會令bb穩d,你try 下

大宅

回覆 回覆:Mochamiu的帖子

我打了給我看開的港安,佢話沒床位…

大宅

就係不明政府趕我走,我每一次小便都溜血,仲要鮮紅色架喎

禁止訪問

引用:係呀!政府院叫我走得…又講到好似掉都沒法

大宅

引用:就係不明政府趕我走,我每一次小便都溜血,

就係不明政府趕我走,我每一次小便都溜血,仲要鮮紅色架喎
但我個陣私家直情叫我不用入院Tim r

禁止訪問

引用:我打了給我看開的港安,佢話沒床位…

禁止訪問

引用:我打了給我看開的港安,佢話沒床位…

大宅

引用:Quote:原帖由+feebie+於+12-03-31+發表係呀

原帖由 20120110 於 12-03-31 發表
政府醫生,未夠三個月佢唔當果個係生命咁,可能佢哋見慣,流產對佢哋嚟講係一條數據,每100個懷孕,最終只 ...
無錯,詎地唔明我地陀主個種感覺,對我們來說已經系一個生命!

大宅

回覆 回覆:20120110的帖子

頭先個小醫生向大醫生報告,個大醫生話我宮頸有血塊,會刺激到令到小產,這叫作小產,又話沒藥食可保胎…我可以繼續住,但只係有咩事,快點有姑娘黎看我咁解,話未有原因為何會作小產。咁仲叫我行下,落地郁下?

CutieSo  我個朋友由有左到依家三個幾月 , 一直都係咁  發表於 12-3-31 12:39

大宅

樓主你要乖乖訓床,唔好聽政府講!我之前都同你一樣,晚上見啡去咗政府,第二朝趕返我出來。跟住我去睇私家,醫生叫我立即入院,我入咗浸會住咗一個星期。之後出咗院醫生都叫我盡量係屋企休息訓床,至3個月佢就隱定好多架啦!放心~冇事的!
你可以食下蛋,鮮奶,牛肉,protein食物都係養胎的!加油啊

大宅

有心跳架嘛,人仔黎架喎,佢地講野講到要掉就掉架哪,你點訓都掉咁?但我打去私家院,些私家叫我千萬不要亂郁…

首頁

尾頁

跳至