夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

daydayhappy_ 發表於 13-9-26 11:49
我c6唔使我做家務。。。。。又湊小朋友。。。。負責晒所有開支。。。仲會被零用我。。。我有返工。。。。零 ...
我唸多同性朋友會好搵幫手。我老公連同性朋友都係零。
我就成日吸引好多異性朋友癡埋來,敢我就個個都介紹畀老公識,希望老公有多個同性朋友會好搵幫手。點知,要幫手時都係要我出面搵男女朋友幫。好在我老公吾介意。無所謂啦,橫豎結果都係好既。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

做家務, 會煮飯...井井有條

洋房

回覆:一起數數老公的優點啦...think positive

我们结婚一年多,感谢老公與我一同分擔家務及凑囝囝....珍惜感恩

男爵府

MommyPanel勳章

唔比我做野,要我做全職家庭主婦

Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

複式洋房

回覆:ndw 的帖子

優點就係佢成日哄我開心

子爵府

幾日前,我聽到老公講左D好感動我既說話。

我老公話我知,他同朋友講他只完全信任他老婆我一個人。對所有其他人都有所保留。他可以完全信任我是因為我地結左婚十八年從來沒有分居過。

伯爵府

尊重我, 錫到我燶, 乜都以我為先, 就晒我, 專一, 顧家, 孝順, 簡單直接冇機心

公爵府

醒目開學勳章

回覆:一起數數老公的優點啦...think positive

多到數唔曬

子爵府

專一,對我好好 咩都就哂我,由拍拖到結婚 去邊都拖實我 訓教都一定會攬實我!對我照顧周到!

禁止訪問

翡翠宮

學「法外風雲」伍詠薇話事解「你啊係無優點,不過,往往你的優點麵被缺點蓋過哂」

翡翠宮

引用:學「法外風雲」伍詠薇話事解「你啊係無優點

原帖由 小manman 於 13-11-16 發表
學「法外風雲」伍詠薇話事解「你啊係無優點,不過,往往你的優點麵被缺點蓋過哂」

...
啊=唔,麵=都

別墅

引用:我老公最大的優點係專一及愛我!+ +

原帖由 Freesia_cat 於 12-04-02 發表
我老公最大的優點係專一及愛我!
我老公都係當然仲有其他優點

大宅

我老公
顧家👍好乾淨👍👍完全冇脾氣👍👍👍
屋企所有家務清潔佢做晒
屋企所有開支佢負責
仲有家用俾我😁
會係你面前跳d 好funny既舞引你笑🙊
由拍拖到結婚,晩晚拖住手仔瞓覺覺🐷

男爵府

引用:我老公最大的優點係專一及愛我!+ +

原帖由 Freesia_cat 於 12-04-02 發表
我老公最大的優點係專一及愛我!
X2

複式洋房

老公最大既優點係專一同包容我既缺點

男爵府

見到JM們寫到咁多,有D仲水蛇春咁,真戥JM幸福!而我老公,佢痴家(但真係打機,食飯,瞓教)

子爵府

回覆:ndw 的帖子

當年靚仔
口甜
會煮早餐比我、照顧我
忽然買禮物比我

首頁

尾頁

跳至