懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: ... ...愛上了醫生???

真係好enjoy懷孕的實在感覺,一d都唔辛苦,醫生就唔掛佳,因係女醫生,但都好多謝她幫我開刀,帶我個小bb出來,

大宅

其實懷孕嘅感覺真係好正, 每月一日產檢假, 跟手仲有十個星期產假,你話一世人有幾何?真係要好好珍惜

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

me2, 真懷念大肚的日子.

別墅

我今晚先同老公講~~好掛住懷孕既感覺~~個個都好o錫我~~出街d人就會就住你~真係好享受同阿b一起既感覺~~

大宅

我反而覺得陀住BB好大壓力,成日驚佢冇動靜,所以佢一出世我成個人都定哂…

公爵府

我生左七個幾月啦, 都係一樣好 miss 大肚既感覺, 好掛住 bb o係肚入面既一舉一動, 你地都要好好記住 bb 既每一樣野, 我覺得時間好快過, 而家仲要加埋掛住 bb 滿月到學坐, 每一經歷都好驚喜, 好開心.

而家大個左喇, 好難搵返 bb 既感覺呢.
[/url]

大宅

Hehe, 我都覺得大肚段日子好開心,好想再做大肚婆。

大宅

唔知呢...我同老公都好想快d見到阿b呀!

大宅

[quote]
alicevege 寫道:

我就因為咁......生

大宅

bryanmum
係呀! 如果您 keep住幫親呢個醫生, 真係當咗朋友咁! 我個b已經6歲, 除咗年年驗身搵佢, 有mug婦科嘢又搵佢搞, 不知不覺會相熟起來, 而佢對亞b近況都好有興趣 (因為由佢對手攞出泥), 會不時問亞b衣加個樣點tim!

大宅

[quote]
bryanmum 寫道:

[size=medium] 勁...我冇妳咁勇啊!!!有冇打算再
bare in mind we are always on your sides

大宅

我都好懷念陀住阿b嘅日子,十個月真係過得好快,好似昨日才發現自己有左咁,呢種feeling淨係做阿媽嘅先知,個老公以為你傻tim
My son Day Day is 4 years old

首頁

尾頁

跳至