自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

queeniewwy 發表於 12-4-12 09:42
我都買左,哩度折左$298!超抵呀!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

mickeyeva 發表於 12-4-12 14:53
起初都覺得好難買到$300, 但如果有7折, 唔買夠$300又唔抵, 所以買到破產了, 一屋食物! ...

我買完$300仲想買, 但我攞唔到JA, 己經兩大袋, 返到去仲比人埋怨買得少....... 我今晚又要去掃多轉......... 有咩係好好食必買架?????

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 gogoblue 的帖子

推介食品

伊藤麵無鹽製麵 - 豚骨味5P X 1 (昨天試食過, 都幾好味, 幾濃味) 原價都幾貴要$32 7折後$22.4

麵之砂押札幌鹽味拉麵5P X 1 (昨天試食過, 都幾好味, 不過淡味些) 原價$22.8 7折後$16幾抵

明治薄荷朱古力條 X 1 , (我覺得幾好味, 因鍾意食薄荷朱古力) 原價$15.9 7折後11.1

韓國芝士麵4P X 1 (好多BK媽咪推介) 原價$26.5 7折後$18.6

意大利白汁磨菇長通粉兩包裝 X 2盒 (好多BK媽咪推介) 原價$20 9折後$18

大象韓國麵豉醬 (已調味) X 1 (百佳要買$29.9) 原價$20.9 7折後$14.6

有個BK媽咪話, 有隻台灣牛肉乾好好味, 但我未買過!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

引用:回覆+gogoblue+的帖子 推介食品伊藤麵無鹽

原帖由 mickeyeva 於 12-04-12 發表
回覆 gogoblue 的帖子

推介食品
我有買芝士面,韓國辣椒醬,我今晚會掃面,因為真係好抵

首頁

尾頁

跳至