美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

成日用止汗用品, 唔用又唔得, 請問點先可以令腋下變番白呢? 或者邊度有得買止汗用品, 係冇alcohol呀, 冇aluminium 的止汗用品呢?
[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/niceperth/my_photos Perth's nail[/url] Perthicus's Blog

大宅

回覆:點樣先回復腋下白雪雪?

可用neostrate gel plus當mask用,可去死皮及角質層;打彩光可美白及脫毛,一舉兩得。

子爵府

陪月勳章

點樣先回復腋下白雪雪?

Gel plus or mask15

今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

大宅

多謝提供啊, mask 15都係neostrate的嗎?

[url=http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/niceperth/my_photos Perth's nail[/url] Perthicus's Blog

子爵府

陪月勳章

引用:多謝提供啊, mask 15都係neostrate的嗎?

原帖由 niceperth 於 12-04-09 發表
多謝提供啊, mask 15都係neostrate的嗎?
唔係,係dermaceutic

今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

侯爵府

Hesheher 發表於 12-4-8 22:20
可用neostrate gel plus當mask用,可去死皮及角質層;打彩光可美白及脫毛,一舉兩得。

...
我好黑的, 打彩光堅掂

子爵府

回覆:華美 的帖子

How much ?

大宅

引用:How+much+? +

原帖由 danzlover 於 12-04-12 發表
How much ?
我睇雜誌,個間musee做緊$555仼脫,你可以研究下。我自己幾年前脫,大約$300-400/次(忘記了),逐次俾錢,脫到自己滿意就停咗。

首頁

尾頁

跳至