跳至

首頁
45678...24

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

Re: 77懶蛇齊集合

男爵府

暫時我最老呀!!!!

男爵府

77懶蛇大家好,不如睇下有冇同月同日生日懶蛇
1月-
2月-20(heiman)
3月-14(shany)25(kcpak可兒)
4月-26(ka) 1(headphone0528)
5月-27(Joey)
6月-5(LUIBABY-JOE)12(ron)
7月-
8月-
9月-
10月-18(magenta)
11月-7(Suki)
12月- 6(KINSTY)22(catherinefung)

大宅

落實左啦, 今次夠小朋友啦, 仲好多tim, 依家有18個小朋友, 唔知到時會唔會好亂呢 :lol:

ka9740 寫道:
小B維維,
你個生日會攪成點呀?夠唔夠小朋友係星期五攪呀?
記得早d通知我地到時會唔會改期或者係咪落實,如果唔係我唔到架,廢事好似上次anna咁去到百撞.

大宅

1月-
2月-5(小B維維-Tiffany), 20(heiman)
5月-27(Joey)
7月-
8月-
9月-
11月-7(Suki)
12月- 6(KINSTY)22(catherinefung)

大宅

係我最老啊! :-(

1月-30(sheepy)
2月-5(小B維維-Tiffany), 20(heiman)
5月-27(Joey)
7月-
8月-
9月-
11月-7(Suki)

大宅

ALL,

自從教
力力豬豬......惡仔一名∼

男爵府

今日咁早上網,係昨晚無得訓,但而家就好想訓,但一陣要去e院檢查.

而家曦曦就有事要求就會叫媽媽,教講爸爸就最煩,以前教極都唔肯講,而家一見到水杯,第2個男人,咩野都會叫爸爸,笑都比曦曦笑死. :mrgreen:

禁止訪問

畀面勳章

複式洋房

1月-30(sheepy)
5月-27(Joey)
7月-
8月-25(lokhim-Joey)
9月-
11月-7(Suki)

水晶宮

Sheepy:
咪 :-( 啦...呢到無人嫌你*老*架~~~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

維維:
生日會係幾時開呀..可唔可以睇下幾時同邊到
我可能經過踩場呢~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

民房

1月-
2月-
4月-26(ka)
5月-27(Joey)
7月-
8月-
9月-
11月-7(Suki)
12月- 6(KINSTY) 6(Barbie2005) 22(catherinefung)

民房

Hi, KINSTY,

你好,我係Barbie2005呀,arm arm 留意到原來有
lee 個 77 媽媽會添,仲比我發現到咁巧合有人同我同
年同月同日生添!真係有緣啦!

大宅

Barbie2005,
你地真係有緣,我到而家都未搵到個同年同月同日呀!
我都想知道會唔會性格或者各方面都好似.
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]

大宅

kcpak,
維維生日會係今個星期五沙田中心m記攪呀!好似晚上7點幾左右,你係咪到時黎踩場呀?
kcpak 寫道:
維維:
生日會係幾時開呀..可唔可以睇下幾時同邊到
我可能經過踩場呢~
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]

水晶宮

應該可以黎踩場,,唔知維維歡唔歡迎呢~

大宅

緊係歡迎啦, 不過要坐迫d, 唔知你介唔介意

一陣pm手電號碼俾你, 你打俾我啦

kcpak 寫道:

水晶宮

多謝你,,到時見
小B維維 寫道:
緊係歡迎啦, 不過要坐迫d, 唔知你介唔介意

一陣pm手電號碼俾你, 你打俾我啦

[quote]
kcpak 寫道:
[/quote]

大宅

Barbie2005,
真係好呀...竟然係我地第一對跑出!!!
幾時約出黎gathering呀?我都好想知道我地同年同月同日既性格會唔會一樣既呢?
黎緊既gathering係小b維維既囝囝生日會,不過我就去唔到喇!!
Barbie2005 寫道:
Hi, KINSTY,

你好,我係Barbie2005呀,arm arm 留意到原來有
lee 個 77 媽媽會添,仲比我發現到咁巧合有人同我同
年同月同日生添!真係有緣啦!

我個b女已經在2004年10月6日出世喇!好開心呀

首頁
45678...24

尾頁

跳至