跳至
[2005年] 安安記

首頁

尾頁

男爵府

Re: 彰妹已經出世啦!

哈哈~

你唔打電話比我先!
真係唔好意思

我叫彰爸下次幫細豬仔包再影多d靘相
細豬仔包 寫道:
彰爸爸 & 彰媽媽 :

恭喜你們呀! 勁呀! !你真係好叻呀!
我今晚上去C1探你,你竟然出左完,仲勁!
好啦! 12朝先上來探你啦!帶埋細豬仔包玩餐飽啦!
到時三個小朋友唔知邊個最惡呢?
最緊要係休息呀!
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

男爵府

多謝哂咁多位靚媽,

見到你哋d大頭貼換哂靘B相
E+仲未有時間比我整相, 遲小小先upload 上來比大家睇
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

男爵府

Cj,

彰妹幾時改名呀~

BEARSO
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

子爵府

彰媽,彰爸
恭喜恭喜!

你咁快出院, 你住左幾多日

親子王國以外之相冊連結已被刪除

男爵府

bearso,

彰爸e+ 只搵左兩個, 未 cfm, 仲睇緊

柏安 & 柏伊

男爵府

金毛B媽,

我16號4:45pm入院, 18 號下午出院, 醫生問我想住多日定出院, 見冇咩特別, 細B的黃&收水重量都合格, 又掛住彰彰咪即刻出院.

男爵府

Re: 彰妹已經出世!(有相睇喇)

[size=x-large]CLICK 吓張相啦

大宅

咁細就做阿"姨"?
CJBaby 寫道:
bearso,

彰爸e+ 只搵左兩個, 未 cfm, 仲睇緊

柏安 & 柏伊

男爵府

cjbaby,

WOW, D 相好得呀, 我意思係你同彰妹妹呀, merry x'mas!

大宅

CJBaby:

你係咪係PMH生架, 我睇到D相好似係WOR, 我都係PMH生架, 不過就係14號生既, 我係8號床呀, D 姑娘你覺得佢地點呀? 我就覺得佢地D熊度麻麻地, 又成日好似開PARTY咁, 嘈到死
我的相片璁璁@BabyFace我o係05年12月14日出世o架 ! !

男爵府

anny18,

係呀我都係PMH生架~
16號生, 18號出院, 我同你一頭一尾啊! 我32號床
d姑娘都ok啦! 有兩個呀嬸就差d.
哈哈! 我果邊d BB係餵人奶, 成日要食食, d媽咪又唔餵, 我頭一晚由晚到天光都聽住隔離 BB啊!

男爵府

彰妹今天12朝了

屋企e+好多人, 好似兒童樂園咁. :mrgreen:

男爵府

彰妹出世已一個月了, 上星期五擺了滿月酒.

去睇吓相 --> [size=large]柏安彌月之喜

安安 上星期磅重已有 4.36kgs(出生時3.37kgs)算不錯
到目前為止仍是全人奶埋身食, 無添加
不過嚟更可能要比奶粉, coz 人奶易消化, 屋企人唔得閑 2~3 hr 幫我餵 :-|

有時間去參觀吓安安個網頁, 有相有日記咖
-->[size=large]細B 安安

男爵府

cj,

睇左你少少日記, 知道你有osim部機. 好心急個效果ar, 我都想買ar!

男爵府

Stella,

我未知效果如何, 現在只作按摩用途就幾good
遲d我會配合每日做小小運動, 應該ok

生之前 151lbs 1個月後 127lbs(target 115lbs+-)

男爵府

cj,

好! 等你消息.

CJBaby 寫道:
Stella,

我未知效果如何, 現在只作按摩用途就幾good
遲d我會配合每日做小小運動, 應該ok

生之前 151lbs 1個月後 127lbs(target 115lbs+-)

男爵府

osim部機我老公都叫我買來試!
佢話收音機講到好正!
$1380價錢ok
不過我試過好震!

男爵府

cjbaby,

剛剛睇完全部B女既相,好開心呀! 後面既相好正! 特別係B女訓d人情禮金上面 之後d相好靚呀~ 遲d安安一定會好似你一樣好上鏡同擺post~

bearso
CJBaby 寫道:

安安 上星期磅重已有 4.36kgs(出生時3.37kgs)算不錯
不過嚟更可能要比奶粉, coz 人奶易消化, 屋企人唔得閑 2~3 hr 幫我餵 :-|

Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

男爵府

係呀係呀~
訓响d人情禮金上面果張我都好欣賞 :mrgreen:
因為d金價高, d人比 cash多, 所以今次show埋d利是出來

彰彰果時金器多 ,所以冇show利是

bearso 寫道:
cjbaby,

剛剛睇完全部B女既相,好開心呀! 後面既相好正! 特別係B女訓d人情禮金上面 之後d相好靚呀~ 遲d安安一定會好似你一樣好上鏡同擺post~

bearso
[quote]
CJBaby 寫道:

[/quote]

民房

Long time no see!

彰妹好似哥哥啊

首頁

尾頁

跳至