自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

Re: 好多警察受傷呀!!!

我都支持hkpolice, 反對滋事份子.
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

男爵府

lamyim110,

恭喜哂!記住,我哋HK 警察唔係弱者,係真正嘅強人

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

[quote]
Joann 寫道:
lamyim110,

恭喜哂!記住,我

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

kellyly 寫道:
[quote]
貝貝 寫道:

我希望係果度八卦既香港市民盡快離開.....等d警察唔洗又要顧住佢地.....又要對抗班暴民!!! 如果真係有乜野事....佢地唔好話警察傷到佢地!!

agree,呢d叫攞lai賤[/quote]
totally agree!!

洋房

Re: 好多警察受傷呀!!!支持香港警隊 , we love HK police !!!

你有寫錯,應該是好多韓國家農民受傷,香港人支持你們反世貿?
香港警隊鐵甲威龍(有重裝備),你傷我傷韓農民傷(手無寸鉄),都未都警察?
不要作嘢嗎?(用腦用眼分清)

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 好多警察受傷呀!!!支持香港警隊 , we love HK police !!!

無野呀?
無警察受傷??你無睇新聞呀??
我老公同d伙記就係企喺石凳上面果班PTU,
你地有人睇到情形係點架?
D農民係咁攞d掍"盼"落去,你話有無野?
真係火都黎埋,大佬,[size=medium]你黎抗議定倒亂呀
比著喺第二度班友比警察打到仆街啦!
唔係唔同情你班農民,但咁樣有用咩?
[url][/url]

複式洋房

willchan90 寫道:
香港警隊鐵甲威龍(有重裝備),你傷我傷韓農民傷(手無寸鉄),都未都警察?

[size=x-large]你無眼,我唔怪你你無眼,我唔怪你;你無電視睇,我豈能怪你!但如你無良知,則天地不容,係香港人都會離棄你!Sorry ,我這個Topic不歡迎你!

[.

男爵府

wilchan90,

你知唔知咩叫(手無寸鉄)?d韓農民成個鐵馬車埋警察道,又將d鐵欄拆d鐵支嚟攻擊警察。仲有我想澄清(警隊鐵甲威龍)唔係個個警察有得著,有得著都等於孭住十幾磅嚟打。反而希望都你真係用腦用眼分清,不要作嘢

洋房

我用科學理解,明不明?
我沒有說過沒有警察受傷,你好像對人不對事。
話人攪事,攪事是唐英狗,明不明?

男爵府

科學理解

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ClaireMa 寫道:
無野呀?
無警察受傷??你無睇新聞呀??
我老公同d伙記就係企喺石凳上面果班PTU,
你地有人睇到情形係點架?
D農民係咁攞d掍"盼"落去,你話有無野?
真係火都黎埋,大佬,[size=medium]你黎抗議定倒亂呀
比著喺第二度班友比警察打到仆街啦!
唔係唔同情你班農民,但咁樣有用咩?

我見到呀,d棍係咁打落d警察度呀,仲有d鐵馬又係打落警察度,警察都有打佢地,但係佢地打警察先架喎,唔通警察企係度任打??我見到都肉緊,俾人咁打法,點都會痛啦~~韓國人唔打人就唔會受傷啦~~我睇住直播,次次都係佢地郁手先既~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

你係咪香港人??你有冇眼睇電視??人地慘我地理解,但唔代表可以亂咁來....家陣佢地擾亂我地香港,你仲咁樣講野....

Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

複式洋房

mamamiah 寫道:
[quote]

[size=x-large]你無腦,我唔怪你,你無眼,我唔怪你;你無電視睇,我豈能怪你!但如你無良知,則天地不容,係香港人都會離棄你!Sorry ,我這個Topic不歡迎你!

[/quote]
[.

男爵府

科學理解,真係5明 ,科學家

大宅

why "唐英狗"?
我用科學理解,明不明?
我沒有說過沒有警察受傷,你好像對人不對事。
話人攪事,攪事是唐英狗,明不明?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

[quote]
[quote]

[size=x-large]你無腦,我唔怪你,你無眼,我唔怪你;你無電視睇,我豈能怪你!但如你無良知,則天地不容,係香港人都會離棄你!Sorry ,我這個Topic不歡迎你!

[/quote][/quote]

我對係拍案叫絕呀!!!!!!!!!!!!!!
支持香港警察~~~~~~
攪事既攪屎棍既唔該"欄"開~~~ :tongue:
正仆街~

男爵府

mamamiah !!!講得好!講得好到point!!!正!

大宅

好多警察受傷呀!!!支持香港警隊 , we love HK police !!!willchan90 ,這個Topic不歡迎你!

joann
"好多警察受傷呀!!!支持香港警隊 , we love HK police !!!willchan90 ,這個Topic不歡迎你!"

別墅

[quote]
[quote]

[/quote][/quote]
完全同意!willchan90你收聲啦!講多錯多呀!
唔係香港警察講,就連人
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/671602/ef1.jpg[/img]

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 好多警察受傷呀!!!支持香港警隊 , we love HK police !!!willchan90 ,這個Topic不歡迎? />

我地唔好話佢人啦~~我地自己支持就得架喇~~講真,可能人地真係唔認同我地講野呢~~正如有其他媽咪支持韓國人,佢地開topic,都有人入去話佢地啦~~我地唔好鬧黎鬧去,自己支持返自己既人,唔支持既就唔好入喇~~因為我地要.....

[size=xx-large]和平
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

首頁
23456...7

尾頁

跳至