自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 都唔知為物要黎香港攪呢個WTO,甘大個女都未見過香港甘亂!

子爵府

Re: 都唔知為物要黎香港攪呢個WTO,甘大個女都未見過香港甘亂!

果個唐先生諗住籍今次wto攪得好, 就攞黎做政績去選特首呀....真係比佢累死, 宜家甘亂, 佢就唔知去咗邊, 出都唔出下黎....

子爵府

Chris 寫道:
My husband now in front line(Police), i very worry. :-( :-(

Chris,
見到d警察, 都鄧佢地擔心. 何況果個係自己既方一半. 放心啦, 香港警察頂得住ga....支持佢地.

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

千祈唔好有下一次 :-(

大宅

LeeAnn'sMum 寫道:
chris,
希望你老公同佢d同事個個都平平安安啦~~
我相信無事o既,
唔好太擔心啦~~
我o地個個媽咪都會默默支持你o地o架

[size=large]Thank you !!

洋房

Chris 寫道:
My husband now in front line(Police), i very worry. :-( :-(

我為你老公
小恭係我, 我就是小恭. 喇喇喇喇.

首頁

尾頁

跳至