自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

日本地震要搵救命三角位
唔想做盛女, 記住45度角打側個身同人傾計

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

一陣比人問"小姐,你條腰係唔係整親呀?!"咁未好瘀~~~

wong191    發表於 12-4-14 16:51

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:唔想做盛女, 記住黃金45度角~

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

唔想做盛女, 記住黃金45度角~

咁樣唔係好冇禮貌咩?

翡翠宮

我覺得個兩性關係顧問好低能...講埋D野

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔會咁做囉

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

睬你都:;pppp::;pppp:我都從係鐘意同人傾計面對面!

珍珠宮

育兒性格勳章 畀面勳章

lambing 發表於 12-4-14 16:23
日本地震要搵救命三角位
而家好多香港人都知道 " 45度角打側個身同人傾計 "
我打死都唔會做.

sukisa  咪係, 而家用45度角側身同人傾計, 一定俾人笑死呀  發表於 12-4-14 21:38

大宅

佢啲招數好似教舞女冧客咁囉

子爵府

引用:日本地震要搵救命三角位唔想做盛女,+記住45

原帖由 lambing 於 12-04-14 發表
日本地震要搵救命三角位
我都5係剩女落!做咩仲要45度角同人講野席?

複式洋房

呢套咁既盛女; 攪到我公司d男仔向d 28歲以上單身女:大聲叫"盛女快d上電視拉汕,哈哈"

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

引用:呢套咁既盛女;+攪到我公司d男仔向d+28歲以

原帖由 babykyle 於 12-04-14 發表
呢套咁既盛女; 攪到我公司d男仔向d 28歲以上單身女:大聲叫"盛女快d上電視拉汕,哈哈"

...

水晶宮

白金46度角

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:呢套咁既盛女; 攪到我公司d男仔向d 28歲以

原帖由 babykyle 於 12-04-14 發表

...
你公司的男同事好衰!

子爵府

2018復活節勳章 環保接龍勳章 親子王國15週年勳章

會唔會話我瞓矮頸架
Happy Everyday      

禁止訪問

引用:佢啲招數好似教舞女冧客咁囉 +

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

洗唔洗個頭都向上45度同人傾...哈哈..
我驚俾人叫我唔好甘CHOK

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

哈哈hahaha 發表於 12-4-14 16:39
咁樣唔係好冇禮貌咩?

我都覺側身同初相識的人傾計是無禮貌。熟朋友就當然無所謂啦。

伯爵府

引用:一陣比人問"小姐,你條腰係唔係整親呀?!"咁

原帖由 cotychan 於 12-04-14 發表
一陣比人問"小姐,你條腰係唔係整親呀?!"咁未好瘀~~~

首頁

尾頁

跳至