自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

只有看報有專欄提到, BK 係咁出相關TOPIC 才知少少.
有時覺得在香港, 唔通真係要跟大隊? 我係咪變左怪物?

"那些年" 呢套戲, 人人話好睇我留到早陣子才看, 看完又不是很喜歡. 未看又好似同人地格格不入咁, 人地講乜都唔知.

不過時間寶貴, 盛女我一定唔睇, 要留時間煲其他劇, 睇下書.

rhinegarden  戀仔狂: me too.  發表於 12-4-16 13:35
bb2  那些年我同老公係屋企睇'碟',睇左一陣已經頂唔順, 熄機...  發表於 12-4-16 13:15
戀仔狂  那些年+盛女都冇睇~~  發表於 12-4-16 12:16

珍珠宮

畀面勳章

我都冇睇,冇睇免費電視5-6年喇

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

x 3

男爵府

同樓主一樣冇睇,
那些年在電影台睇左, 又係冇感覺mouth:

男爵府

秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 趣教勳章 畀面勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都無睇~
就連電視劇...電影都無睇好耐喇~
印象中...對上一次睇既電影係"阿凡達"
因為自從阿囡出世....我既時間已經俾晒佢~

水晶宮

其實我睇盛女都係拎黎笑下娛樂下咋,絕對唔會信佢地嗰套思想同做法...

同我睇電視劇冇分別,睇完就算,唔會有太大感想.

睇完盛女只會有一個樂趣係會越黎越覺得自己屋企隻佬原來都係筍盤黎

睇完越黎越自我感覺良好,咩自信心都番哂黎~~~

伯爵府

我都冇睇

伯爵府

我都係一集都冇睇過!

水晶宮

whww 發表於 12-4-16 11:28
我都無睇~
就連電視劇...電影都無睇好耐喇~
印象中...對上一次睇既電影係"阿凡達"

其實人年紀大咗,又有仔女,好自然唔會對愛情有任何感想.

真係會將所有注意力同精神放哂响仔女身上,其次係家庭同事業.

愛情對於我黎講真係小朋友既童話故事黎,太PINK唔啱我.

侯爵府

畀面勳章

我都冇興趣睇

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我唔覺d人講到咁好睇,但我有睇

那些年我又係早排先係電影台睇,唔覺好好睇

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:我完全無睇盛女

我都一集都無睇過,上BK先知有呢套野咋

子爵府

浪費時間.:;pppp:

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

2樣我都無時間睇..盛女最多只係睇左5mins 都唔知有無(係c6係咁叫我睇)

我c6 2樣都睇晒

侯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

本來無睇,因為湊女好忙,但我老公話超爆笑叫我睇下,咁我見只係半粒鐘咪睇下咩料,嘩!真係好笑等我湊女之餘鬆一鬆

瑪瑙宮

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:x+3

原帖由 cy101 於 12-04-16 發表
x 3
x4,我連那些年都冇睇

好可惜,一直以為好深既緣分,原來好淺-節錄<野豬.黃子華> »

珍珠宮

2樣我都冇睇過.
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

象牙宮

我都無睇, 唔知點解覺得有D討厭囉~
那些年睇左一半...悶

公爵府

見到周圍都有人講, 星期三晚睇左少少..
頂唔順, 無再睇..
人又唔靚, d 內容又...
完全無興趣睇...

不過我覺得連光明頂, 881既財經節目都搵班盛女上去講野..
有d 9唔搭8..

禁止訪問

我完全無睇盛女

首頁

尾頁

跳至