自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

回覆:將軍澳開名店踢走美心 因區內今年將有兩間五星級酒店落成

唉!間美心冇咗!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

elisa_lee 發表於 12-4-16 17:17
係呀,宜家行街都好悶,唔係sasa就係卓悅,唔係生生就係大福。救命啊!!搞到我唔鍾意行街,老公就好開心, ...

好悶
總有離別的時候

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 回覆:amythepooh的帖子

就黎成個香港都要轉型迎接自由行討厭

水晶宮

將軍澳開名店踢走美心 因區內今年將有兩間五星級酒店落成

我公司年年响呢家酒樓annual dinner

我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

別墅

轉高檔有無生意先得架
咩地區呀~

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

子爵府

畀面勳章

回覆:將軍澳開名店踢走美心 因區內今年將有兩間五星級酒店落成

早幾日先去食完晚飯,老公仲問點解呢間美心仲可以頂到咁耐,點知開口中

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

我好懷念未有酒店...未有360...未開名店時既東涌...............而家......唉~

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:美心都已經唔係cheap架啦喎

原帖由 charlotte413 於 12-04-16 發表
美心都已經唔係cheap架啦喎
咪係

若要人不知 唔好咁低B !  : P

大宅

瑪瑙宮

畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

香港吾係b6既大型購物商場呀

好可惜,一直以為好深既緣分,原來好淺-節錄<野豬.黃子華> »

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

難為之前仲有人開 post 話:

真正賤的不是領匯

子爵府

美心都已經係大財團黎咖la禾!

大宅

畀面勳章

又係d死b6

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我地好快變機械人。所有衣食住行再沒選擇。穿的,用的都一式一樣。

伯爵府

牛年勳章

五星級酒店? 將軍澳????

男爵府

將軍澳開名店踢走美心 因區內今年將有兩間五星級酒店落成

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至