自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

子爵府

轉貼:因網友jamessid未經本人同意,發表於多個網站PO文或刊登相片,侵犯隱私權及人身攻擊, 散播不實資訊及偏差誤導, 已觸法侵犯隱私權及人身攻擊 ,本人誓要取回公道 …

今次真係玩出火了,
都話咗唔好拎人哋小朋友張相玩架啦!
仲要咁狠毒話埋人哋小朋友
比著我都告。 我都睇唔過眼囉。

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

水晶宮

BK猜猜猜慶中秋

今次jamessid拎人哋小朋友張相惡搞真係玩大咗

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

王國長老

王國長老

回覆:今次jamessid拎人哋小朋友張相惡搞真係玩大咗

點鬧交都唔好搞小朋友。連小朋友都唔放過既人,人品卑劣得無以復加,心地歹毒。

蜆介鯪魚球  點鬧交都唔好搞小朋友。----agree  發表於 12-4-17 10:56
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

珊瑚宮

引用: 轉貼:因網友jamessid未經本人同意,發表

原帖由 kimmy2006 於 12-04-16 發表
轉貼:因網友jamessid未經本人同意,發表於多個網站PO文或刊登相片,侵犯隱私權及人身攻擊, 散播不實資訊及 ...

男爵府

豹紋衫 ?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆 回覆:edea的帖子

水晶宮

唔明?

Jamessid拎ericbb小朋友張相搞?唔係嘛

joycehang41010  mouth:  發表於 12-4-17 17:19
milktealai  mouth:  發表於 12-4-17 00:04
我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:今次jamessid拎人哋小朋友張相惡搞真係玩大咗

邊到

珍珠宮

畀面勳章

咩事呀

伯爵府

陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

寶石宮

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 kimmy2006 的帖子

你又會知嘅
有link有真相

子爵府

引用:唔明? Jamessid拎ericbb小朋友張相搞?唔

原帖由 蕃茄薯仔湯 於 12-04-16 發表
唔明?

Jamessid拎ericbb小朋友張相搞?唔係嘛
係真架bng888都知!我都睇過,佢編嘢下邊原來張貼放大埋ericbb張大頭相,仲要係相內打咗啲係鬧埋個小朋友架。

禁止訪問

畀面勳章

首頁
12345...9

尾頁

跳至