自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

引用:何小姐的回復

原帖由 babycoming 於 12-04-18 發表
何小姐的回復
都無人要你屈就,你著成咁又成日見報,點樣叫人唔睇你姐,講真一句,我都唔係好想成日係報紙雜誌見到你,依架又無人唔比你咁著,你有你著衫的自由,我地有我地批評你的自由,你著衫的品味我就唔識欣賞,但你鍾意孤芳自賞亦無人會阻止你,你係咁我行我素既,你理得人地點樣批評你姐

男爵府

引用:Quote:原帖由+babycoming+於+12-04-18+發表

原帖由 小manman 於 12-04-19 發表
都無人要你屈就,你著成咁又成日見報,點樣叫人唔睇你姐,講真一句,我都唔係好想成日係報紙雜誌見到你,依 ...
講得好打開報紙會見到,唔係我想看係好難遮住睇唔到

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

男爵府

引用:唉,唔緊要啦,最緊要佢大小姐鍾意,我覺得

原帖由 radish 於 12-04-18 發表
唉,唔緊要啦,最緊要佢大小姐鍾意,我覺得係呢個世界做着何家千金,一世無憂,鍾意點就點,你真係吹得佢賬 ...
分析得好有道理

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

子爵府

翡翠宮

回覆:何小姐的衣著受網友批評!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆:何小姐的衣著受網友批評!

9w1d  2.41cm / 10w2d  3.46cm (吳弓彈) / 13w 6.69cm (揮手2次) / 16w1d BPD 3.09cm(4oz) / 18w4d BPD 4.21cm 9oz

首頁

尾頁

跳至