婆媳關係

跳至

首頁
34567...99

尾頁

別墅

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

報到!

大宅

支持妳。

姑姐們的所謂的"公道" = 要比錢回鄉啦
有心支持,唔好講無謂嘢:;pppp:
;-) :-D ;-) :-D

男爵府

回覆:Emilyau419 的帖子

大宅

引用:啱啱同老公講完電話,佢話一定唔准我去!如

原帖由 Sammy1981 於 12-04-19 發表
啱啱同老公講完電話,佢話一定唔准我去!如果今次係整到我有時嘅話,佢一定唔會好心痛,傷心。叫我千祈唔好 ...
老公決定咗就跟佢意思啦! 佢真係好錫你,羡慕!

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

佢地都話我地呢到講8婆野囉。
使鬼佢地主持公道咩。
果b6二嫂唔使坐,又唔使賠錢,就真糸唔公道啦。
起碼都要佢睇下精神科,住下精神科醫院嘛。

bebe12hk    發表於 12-4-26 11:57
kawai120  hehehe  發表於 12-4-20 22:31
茱迪B媽媽    發表於 12-4-19 01:44
美亞    發表於 12-4-19 00:14
不知所謂的乙陸!!!

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

我黎啦,八妹報到

禁止訪問

子爵府

Sammy1981 發表於 12-4-19 00:03
啱啱同老公講完電話,佢話一定唔准我去!如果今次係整到我有時嘅話,佢一定唔會好心痛,傷心。叫我千祈唔好 ...

型仔老公係得既,唔洗同大曬姑姐客氣,有咩唔岩就爆佢,你都忍得佢地耐啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

報到先!

別墅

報到先^_^
真係好想講句,收嗲啦,主咩持咩公咩道!!係中立既就唔會一二再再二三搞是搞非,傾唔掂個男人就煩個女人,用埋啲133豈君子所為?人地閂埋門都叫至親啦,你地?長輩咋!聽係人情,唔聽係道理。如果你地係公道既就唔應該聽亞某人99一面之詞,如果你地係公道既唔應該出手呢件事

大宅

Mi dun go ar
As your husband predict that they will treat u bad during the meeting. Just leave this to your husband and trush him could handle it well.

If u go and get hurt (no matter physically or mentally),your husband will think guilty on it, dun make him suffer ar.

Glad your husband love u much and being your shelter

侯爵府

記得乖乖聽老公話啦! 奇怪,如果男家有人睇哩個帖,長達三個月嘅過程,佢地都唔能夠諒解你地少少嘅? 佢地嘅觀念真係...........

禁止訪問

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

成個topic由頭睇晒,唔好出啦。你一把口點夠d姨媽姑姐講。怕你又受到任何傷害。隔住個電話可以有大把理由推

雖然我在線,但可能行開左

珊瑚宮

2024年龍年勳章

我諗佢地唔敢睇呢個post,個個都鬧佢地,冇人撐佢地,所以我地個個都係八婆,佢地應該唔會有興趣理我地班八婆講既野:;pppp:

大宅

唔好去呀
佢地播埋錄音都咁講野
根本就係生番

大宅

你老公對你真係好好! 我估佢應該係好唔開心! 但一句怨言都無, 自己承擔! 好男人啊!

阿 mi 你千奇千奇千奇唔好去, 等你老公處理! 就算去, 都只坐你老公則邊, 千奇唔好出聲!! 細姑姐都立心不良架喇!! 唔慌有好野!!
幫你主持公道? 真係打冷震

大可以同佢講, 「除左我老公, 我唔需要任何人比我公道! 我兩公婆日子過得好好! 希望你都過得好好, 唔洗為 我地家事傷神」.. 快快打發佢啦

加油呀!!!

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:我諗都好難有好日子。啱啱細姑姐就打電話俾

原帖由 Sammy1981 於 12-04-18 發表
我諗都好難有好日子。啱啱細姑姐就打電話俾我,佢仲好叻用133打俾我。整話佢同大姑姐想搵我飲茶食飯
真係唔 ...
你真乖。
話開會俾個位佢落台。

俾著我,我實玩野。

蜆介鯪魚球  me 2  發表於 12-4-19 12:34

子爵府

畀面勳章

主持公道??主錢公道咋WA

子爵府

亞mi, 我有個建議,我地有咁多jm追你個post, 我地每人諗個藉口俾你,你每日講一個都應該要講半年先講得曬,型仔老公去南極都返左黎啦,咁你唔洗傷神,專心養身體/養胎

kawai120  yes  發表於 12-4-20 22:32
kahei_mam@yahoo  我已經畀左9個好流的理由....  發表於 12-4-20 00:17
蜆介鯪魚球    發表於 12-4-19 12:34
tingtsang  HAHAHAHA~good idea!!  發表於 12-4-19 00:38

首頁
34567...99

尾頁

跳至