婆媳關係

跳至

首頁
23456...99

尾頁

大宅

辛苦晒你喇,又要由頭copy&paste過~
十卜你

禁止發言

侯爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

打咭

公爵府

主持公道?最公道就是一人一份寄返鄉下,問下D叔伯姑姐咁樣夠公道未?

出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

珍珠宮

環保接龍勳章

99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

報到!

你老公個姑姐呢句"主持公道" , 好似係暗示" 主持人地個公道" 多d 喎!

樓主唔駛煩去唔去架,一切問過你個型仔老公先,等佢決定咪得囉!

加油!

大家好,我是子悠~~

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

由Part 1 ge Day 1 睇到而家, 梗係要支持啦! 加油!

禁止訪問

畀面勳章

引用:大姑姐.細姑姐:如果你地有心替阿MI 主持公

珍珠宮

DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

係囉,收手把啦,男家親人們!為自己積下陰德啦。明眼人都知你地跟本無當阿咪係家人,當個大仔係搖錢樹!衰些講、同梅媽梅啟明不相伯仲阿!

FullOfBlessing  AGREE  發表於 12-4-25 07:08
kawai120  agree  發表於 12-4-20 22:27
蜆介鯪魚球  agree  發表於 12-4-19 12:31
笑下又一日。放鬆下啦大家!

珊瑚宮

畀面勳章

yubiwa310 發表於 12-4-18 23:54
報到!

你老公個姑姐呢句"主持公道" , 好似係暗示" 主持人地個公道" 多d 喎!

同意 !! 無個好人 !!

大宅

報到,留位.....
第一,通知老公佢男家個邊搵你
第二,唔好出席全部男家活動
第三,保持心情開朗,好快中

好多理由唔去:
1,生病,好容易傳染
2,工作好忙,未能出席
3,爸媽家中有(喜)事,唔方便出現
4,99話自己係不"長"人,唔好累人了
5,好似有左(希望事實),要休息
6,老公話唔畀出,會令佢好無面,而且阿MI無話事權
7,我E+生活得好好,唔需要D姑姐出頭了
8,D傷心事,唔想重提,不如我有左時通知你
9,扮"留言信箱"<喂,係,我係阿MI,E+我唔得閑,請留言...>跟手CUT線
10.......諗緊

男爵府

你千萬唔好去呀,個班賤人肯定知你老公唔係香港先打比你,仲要鬼鼠到打133,你咁淋,你出左去溶左你都似!!!!最好即刻打比老公同佢報告先,有咩事老公撐你嗎!

加油!!唔使怕班賤人,我地十卜你

公爵府

2018母親節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

Don't go la! It is not justified to spend time with them... Opt out them la

禁止訪問

禁止訪問

畀面勳章

99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

複式洋房

打死都唔出!話比老公知,叫你老公打比佢話有咩等佢返黎先啦!
記住咪一個人出去呀!

男爵府

引用:辛苦晒你喇,又要由頭copy&paste過~十卜你

原帖由 ashin 於 12-04-18 發表
辛苦晒你喇,又要由頭copy&paste過~
十卜你
辛苦曬

禁止訪問

大宅

2018復活節勳章

回覆 回覆:windfreight的帖子

珍珠宮

畀面勳章

引用:啱啱同老公講完電話,佢話一定唔准我去!如

原帖由 Sammy1981 於 12-04-19 發表
啱啱同老公講完電話,佢話一定唔准我去!如果今次係整到我有時嘅話,佢一定唔會好心痛,傷心。叫我千祈唔好 ...
直接拒絕她地啦

感恩每一天

男爵府

引用:啱啱同老公講完電話,佢話一定唔准我去!如

原帖由 Sammy1981 於 12-04-19 發表
啱啱同老公講完電話,佢話一定唔准我去!如果今次係整到我有時嘅話,佢一定唔會好心痛,傷心。叫我千祈唔好 ...
你老公真係好錫你,加油

首頁
23456...99

尾頁

跳至