美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

陪月勳章

HSBC咭去reenxx可以$750做HGF, 仲送CPS添, 好鬼抵

loveubobo  有無link可睇吓??  發表於 12-4-21 14:34
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

水晶宮

子爵府

陪月勳章

Lovebobo,我收email ga晏少少睇吓hsbc個網有冇,搵到post上嚟
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:HSBC咭去reenxx可以$750做HGF, 仲送CPS添,

原帖由 MaMa2008 於 12-04-21 發表
HSBC咭去reenxx可以$750做HGF, 仲送CPS添, 好鬼抵
what is HGF

伯爵府

2024年龍年勳章

MaMa2008 發表於 12-4-21 11:48

What are these? Please please please share!! Thanks!!!
我只係唔夠靚但定力夠~

MaMa2008  REENXX, 你睇返下面條HSBC link ya, 佢好多分店ga  發表於 12-4-23 08:14

子爵府

陪月勳章

搵到啦其實唔只R記一間
https://www.hsbc.com.hk/1/2/special/chinese/cards/prom223

子爵府

陪月勳章

vet 發表於 12-4-21 17:12
what is HGF

HGF 高效膠原自生組合療程, 最近好多人討論嗰個TST美容唔加TNS都收$600, 加就收$1000, 依家$750仲有CPS送, 真係好鬼抵

男爵府

引用:Quote:vet+發表於+12-4-21+17:12+what+is+H

原帖由 MaMa2008 於 12-04-23 發表
HGF 高效膠原自生組合療程, 最近好多人討論嗰個TST美容唔加TNS都收$600, 加就收$1000, 依家$750仲有CPS送, ...
好想去,但好驚佢之後sell 你幾個鍾唔俾走

子爵府

陪月勳章

引用:Quote:原帖由 MaMa2008 於 12-04-23 發表HG

原帖由 BOBO_mummy 於 12-04-23 發表
好想去,但好驚佢之後sell 你幾個鍾唔俾走
咁又唔會sell幾個鐘嘅,但唔買實會俾面色你睇

男爵府

引用:Quote:原帖由+BOBO_mummy+於+12-04-23+發表

原帖由 MaMa2008 於 12-04-23 發表
咁又唔會sell幾個鐘嘅,但唔買實會俾面色你睇
我又唔怕睇面色呀

水晶宮

CPS咩泥架?

MaMa2008  exuviance 隻果酸換膚  發表於 12-4-23 15:42

禁止訪問

回覆:自問定力夠嘅一定要試~

首頁

尾頁

跳至