自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

環保接龍勳章

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

"ellawyc 我就係本住呢份實驗精神去試!'

等你幾日後既評價, 我真係唔明咩原理會work.......

珍珠宮

公爵府

好媽媽勳章

WChan 發表於 12-4-26 11:28
"ellawyc 我就係本住呢份實驗精神去試!'

等你幾日後既評價, 我真係唔明咩原理會work....... ...
認真講 : 我都唔明架.....^^
有人話係穴位對穴位
我又諗, 要指定呢兩個穴位咁神奇? 用另一個穴位對又得唔得架?
如果單純係刺激加拿大穴位, 用拳頭呀, 工具咁都得, 係要膝頭咁高難度.....?

I9528  我都答唔到你, 人體的奧秘嚟啩  發表於 12-4-27 10:42

伯爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

海狗/豹/師/象咁嘅身形,------->我正在想像海狗磨加拿大~kaka

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

ellawyc 發表於 12-4-26 11:33
認真講 : 我都唔明架.....^^
有人話係穴位對穴位
我又諗, 要指定呢兩個穴位咁神奇? 用另一個穴位對又得唔 ...

咪就係咁騎lei先覺得係玩野lor

子爵府

侯爵府

我琴晚沖涼時都有諗起呢個療程
我自己估咋,佢有成效係因為平日多數人無好認真哋"洗刷"加拿大,
以至有剩餘細菌之類,演變成汗味,體味,應該同個動作無特別關係.

我琴晚改為,抹勻沖涼液後,用拳頭(當膝頭)磨擦加拿大十多吓,
之後沖水,再一次用沖涼網+多泡香噴噴沖涼液磨擦多十多吓,
今早特登不用香體用品,平日我都唔多汗亦無狐味,到依家都keep到幾爽
等到今晚再睇吓有無平日嗰小小體味喇, 再報告

男爵府

忍笑一問: 如在企缸沖涼點先可以戙高右腳?
用時間黎減少傷痛.

子爵府

好媽媽勳章

笑到我標眼水

其實我想問可唔可以借人地膝頭磨?
如果有相同效用的話,咪可以問C6借個膝頭磨下
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

珍珠宮

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

忍笑真係好緊要

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

真係要俾1000個like你....配服配服

伯爵府

2018父親節勳章 2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章

多謝分享

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

每日一笑彈

複式洋房

回覆:ellawyc 的帖子

大宅

BK Milk勳章

有無科學根據ga

複式洋房

回覆:"膝頭"磨"加拿大"過程及教學

真係難以相信的神奇療效omouth:

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

男爵府

炎夏勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

一路整一路狂笑

首頁

尾頁

跳至