美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

大家私藏多少玩具? 玩成點?

我講先 (持有多少年/月/日):

最愛必用
1) japan gal 18k 超聲波導入導出 (6個月)
2) Tripollar - stop 射頻收緊 (幾日)
3) Tripollar - pose 射頻收緊+消脂 (4 個月)
4) slendertone - 修腰帶 (1個月)

次愛
5) dermawand 高頻脈衝美容儀 (2年)
6) 鍺粒按摩棒-----呢個唯一唔駛用電 (1年)
7) sirius 家用 led 美容儀 (接近1年)

少用, 但都會用
8)netrogenea - 家用水晶磨皮刷 (3年)
9) n 年前 卓悅超聲波震機 (+10年)
10) 手/腳臘機 (+10年)
11) slender shaper 震腰帶 (2年)
12) 百靈家用熱風焗油機 (+10年)

排名已分寵愛及覺得有效程度先後
原來已有 +10 件 玩具, 科技越來越進步, 新買的效果都比舊的有效,
其實仲慳過以前出街做, 可以diy 任做 , 不過, 自己做累些

仲想買

家用彩光脫毛美肌機
次想買 24k beauty bar
(曾經失去, 更感恩現有的快樂)Timothy 係天父照顧沒有哭聲的細哥哥

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Tabima 發表於 12-4-27 01:11
大家私藏多少玩具? 玩成點?

我講先 (持有多少年/月):

好多機呀~睇到我眼刀凸mouth:

我有個院友,唔知佢同妳有無得揮

bbccu1225    發表於 12-4-27 10:59
ml128  x 2  發表於 12-4-27 09:22
我跑到喘晒氣喇!!

要追趕著甚麼?要在繁華走一轉?不經意的往往來來,盡頭會在那裡接應?

你們關注的左左右右,只是兩團會擺盪的虛浮影像罷了!

水晶宮

男爵府

回覆:大家講下私藏幾多部家用美容儀器?

3) Tripollar - pose 射頻收緊+消脂 (4 個月)

呢隻有無用呀?有無減肥收緊效果?麻煩詳細講下

男爵府

1)handybio , 持貨七年
2)水油份測試機,持貨五年
3)tripollar stop, pending shipment

男爵府

回覆 回覆:Tabima的帖子

我有一部 La MENTE 導入導出機,持貨兩年,但現在好小用,係時候攞返出來用!

子爵府

我簡單好多,我有一部導入導出,加一台Panasonic既蒸面機。

導入導出個支好少用,人地話有好多邋遢野走出來,但我無,所以唔知道係唔識用,定係無用。

蒸面機就晚晚都用。

大宅

咁你D皮膚米keep得好好,
想請教下你有眼紋用咩机好

別墅

其實咁多部...係未因為無效先買新?

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

我以前有oto頸肩鬆同減肥腰帶,好少用!朋友送左部細細部面部按摩器,玩左兩次就放埋一邊,而家都唔會入貨住!
I 大蚊豬   

大宅

Tabima

Tripollar Pose 好用嗎?有冇效呀?可否Share吓?

Tabima  OK架, 文覆了係下面  發表於 12-4-28 04:38

男爵府

好多雞呀!你開美容院都得了!我今日剛買咗部18K超聲波導入導出器.如果風筒都算係美容儀器的話咁我都有2部.

子爵府

回覆 imlazy 的帖子

我以為個個都有好幾部架mouth:
(曾經失去, 更感恩現有的快樂)Timothy 係天父照顧沒有哭聲的細哥哥

子爵府

yanpig0621 發表於 12-4-26 13:30

呢隻有無用呀?有無減肥收緊效果?麻煩詳細講下:ki ...
減肥是較難答, 因為:
1)減肥要自己減好, pose係用來修緊果下.
2) 部機溶了肥羔去佐邊? 我覺得除非同時運動or 節食用掉脂肪, 否則大部分脂肪仍然會儲存在身體, 可能是另一些部位而已.
收緊同撫肚紋幾ok架, 不過, 我的肚紋經數次懷孕摧殘下, 要回復滑滑無紋, 唔知仲有無可能

子爵府

cdn 發表於 12-4-26 19:55
1)handybio , 持貨七年
3)tripollar stop, pending shipment ...

邊到有得買?

子爵府

MingMami 發表於 12-4-26 20:35
我有一部 La MENTE 導入導出機,持貨兩年,但現在好小用,係時候攞返出來用!

...
導入導出機好好用呀!

La MENTE 我覺得貴咋, 所以買了 japan gals, 快D攞返出來用啦 .

子爵府

AnnGartafield 發表於 12-4-26 20:40
我簡單好多,我有一部導入導出,加一台Panasonic既蒸面機。

導入導出個支好少用,人地話有好多邋遢野走出 ...
如果你D CLEANING MILK 同 TONER 洗得夠乾淨, 未無色LAW, 我見過有 JM 話問過代理, 其實導出物係無色, 邋遢野係因為本身CLEANING MILK 同 TONER 洗得夠乾淨, 在導出時TONER 帶出的.

我覺得係本身用CLEANING MILK 同 TONER 洗得夠唔夠乾淨問題, 因為有D TONER搽極都無邋遢野, 另一些, 勁D的TONER就好邋遢.

導入做多D都無咁乾

蒸面機日日用會否弄大毛孔架 ?

男爵府

引用:Quote:yanpig0621+發表於+12-4-26+13:30+3)

原帖由 Tabima 於 12-04-28 發表
減肥是較難答, 因為:
1)減肥要自己減好, pose係用來修緊果下.
2) 部機溶了肥羔去佐邊? 我覺得除非同時運 ...
我剛剛都訂咗,我個肚都爆到花哂仲爆到落小腿

大宅

聽講有隻日本牌子導出導入機有冷暖頭!冇HK板!有冇聽過?幾$呀?

wawaliluk  hitachi n-1000?, 我用n-810。  發表於 12-4-28 10:17

子爵府

bbccu1225 發表於 12-4-26 22:03
咁你D皮膚米keep得好好,
想請教下你有眼紋用咩机好

唔好話請教, 大家交流下, 眼真是很難攪, 唔好比佢出, 出了很難消除, 我都開始有一條眼紋, 唔想變WRINKLE, 所以著緊D, 而家試緊射頻 STOP, 未知效果如何.

如果是 WRINKLE, 見過呢部機, 專做眼, 是激光, 每次只可打好像1X 下
http://www.palovia.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=palovia&utm_campaign=Palovia+-+Branding&gclid=CJjnzYXt1a8CFUZN4Aodz1NG1w

另一部也是激光, 是PHILIPS 出, 叫 ReAura 可成面做
http://www.philips.co.uk/c/skincare/reaura-sc5000_00/prd/

但我覺得除非是已出 WRINKLE, 否則唔駛咁勁住, 你自己研究下啦

首頁

尾頁

跳至