想生BB

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: Mum..Mum..俱樂部 (Part B)

係呀!
1328 寫道:

今日係米照舊ar?

大宅

cecichau 寫道:
wan
你又開工時間行街街

[quote]
wanman 寫道:
我頭先去左行永安,想買床笠,被袋,我剩係向6樓就留連左成9個字喇
[/quote]

早晨....everybody
[size=xx-large]又happy friday 喇

係丫在辦公時間去行街係好正嫁 ,我想買來過年用的,但未看

侯爵府

HAHA...金句ar :lol: :lol:

wanman 寫道:
係丫在辦公時間去行街係好正嫁

珍珠宮

我地 d 電話唔算貴架 :mrgreen: :mrgreen:

等我問下 1010 先

[quote]
1328 寫道:
ceci

我見妳, chilli, wan同cpmd 電話好貴gorwor

我去百老

珍珠宮

welcome ~ welcome

1328 寫道:
ceci

call 左911 la..tks

珍珠宮

wan
你新年係咪要買過 d 新既床單被袍咁架

[quote]
wanman 寫道:

侯爵府

CECI

AIYA...我唔記得打去意粉屋訂位AR :-| :-|

大宅

[quote]
wan
你新年係咪要買過 d 新既床單被袍咁架

[quote]
wanman 寫道:

珍珠宮

我下次先同你 book 好無

1328 寫道:
CECI

AIYA...我唔記得打去意粉屋訂位AR :-| :-|

珍珠宮

wan
都好既.....新年新景像 ~ 連個人都醒神 d 丫 :mrgreen: :mrgreen:

係呢.....你有無用果個 convertor software 呀
好似幾方便咁喎,我仲未過落部 mp3 機度,所以唔知得唔得

wanman 寫道:

咁又唔一定ge,年年買咪好多囉,我見我d被單床笠開似舊je,見合心水就考慮下啦.

侯爵府

ceci

下次到同妳去食...2006 年la..妳幾時得

大宅

wan
都好既.....新年新景像 ~ 連個人都醒神 d 丫 :mrgreen: :mrgreen:

係呢.....你有無用果個 convertor software 呀
好似幾方便咁喎,我仲未過落部 mp3 機度,所以唔知得唔得

[quote]
wanman 寫道:

咁又唔一定ge,年年買咪好多囉,我見我d被單床笠開似舊je,見合心水就考慮下啦.
[/quote]

係喎...未添...現在試

珍珠宮

我想同你食個 dinner 喎,食 lunch 好似好趕咁

1328 寫道:

ceci

下次到同妳去食...2006 年la..妳幾時得

[quote]
[/quote]

侯爵府

CECI

我好少出去食dinner

珍珠宮

我 arm arm 打去 1010 問,佢地話由今年 7 月開始,做分期付款就要俾行政費 而個價錢要視乎你出果部機要幾多錢,如果部機價錢 around $2000 - $4000 就要俾 $150 行政費

你地有無朋友試過,係咪真係要俾呢個行政費,定係 1010 先係咁

頭先答我果個人好似咩都唔識咁,我問一樣佢就要我等等,等時又無音樂聽,我以為佢收左線添 :evil: :evil:

侯爵府

ceci

去百老匯, best 唔駛手續費

珍珠宮

不如搵個 sat 你 long week 我 short week,咁我可以同大咪一齊同你食個 lunch,又唔洗趕住 pm 要返工,咁好唔好呢

1328 寫道:
CECI

我好少出去食dinner

珍珠宮

我知百老匯好 ok,我諗住我係佢地長期客仔,睇下有無著數,點知都係得果 5% off,10% 都做唔到

1328 寫道:
ceci

去百老匯, best 唔駛手續費

侯爵府

ceci

好ar~ 咁幾時係妳short week ar??

不如搵個 sat 你 long week 我 short week,咁我可以同大咪一齊同你食個 lunch,又唔洗趕住 pm 要返工,咁好唔好呢

珍珠宮

我 7/1,21/1,都係 short week

1328 寫道:
ceci

好ar~ 咁幾時係妳short week ar??

首頁

尾頁

跳至